Türk Silahlı Kuvvetlerinin Pençe Kilit Operasyonu yaptığı bugünlerde TBMM’ne Ermeni asıllı adını anmaya bile gerek duymadığım HDP Milletvekili Türklerin soykırım yaptığına dair teklif vermesi ve zamanlaması manidardır.

Türk Milleti tarih boyunca hiçbir zaman soykırım yapmamıştır. ABD Amerika kıtası yerlilerine soykırım yapmıştır. Ki bugün Amerika’da Kızılderili sayısı bunun en açık delilidir.

Vietnam'da 4 milyon

Kore'de 3 milyon

Kamboçya ve Laos'da 1 milyon

Afganistan'da 1,5 milyon

Irak'ta 1 milyon

Hiroşima ve Nagazaki'de 350 bin

Ayrıca 15 milyon Kızıldereli'yi katletmiştir.

ABD Japonya’ya iki atom bombası atarak 3 günde 350.000 masum insanı katleden ABD soykırımcıdır.

Fransa Cezayir’de soykırım yapmıştır. Almanlar soykırım yapmıştır, İngilizler Hindistan’da ve diğer sömürü ülkelerde soykırım yapmıştır. Bize medeniyet dersi vermeye kalkan emperyalist ABD ve AB ülkeleri asırlarca sömürü düzeni kurarak hem sömürmüşler hem de soykırım yapmışlardır. Ancak hiçbir zaman tarih boyunca Türkler soykırım yapmamıştır. Yalakalık yapan sol güruh bunları görmüyor musunuz?

Eğer Türkler soykırım yapsaydı yönettiği coğrafyalarda Ortadoğu, Balkanlar, Avrupa’nın bir kısmı, Mısır, Cezayir gibi ülkelerde başka milletler olmazdı.

Türkün tertemiz tarihine soykırım gibi bir leke sürülemez. Her yıl temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze Ermeni Soykırımı dile getirenleri destekleyen ABD ve AB ülkeleri yukarıda ifade ettiğim gibi kendi tarihlerine baksınlar.

Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak yavuz hırsızlar durumundaki ABD ve AB ülkelerine gerekli cevabı vermiyoruz. Ermeniler olmayan sözde soykırım anlatma noktasında 26 bin kitaba karşılık Türkiye’de 35 kitap yazılmış olması enteresandır. Her alanda bunlara karşı haklı davamızda mücadele etmeliyiz.

Gelelim TBMM’de bu teklifi yapan milletvekili sıfatıyla TBMM’de oturamaz.

Sözde milletvekilinin muhakkak milletvekilliği düşürülmelidir.

Doksanlı yıllarda TBMM’ne o zamanın HDP’lerini taşıyan Erdal İnönü ve bugünün CHP’si aynı hal üzere aynı minval üzere devam etmekte olması düşündürücüdür.

Türkiye’de solcular sosyalizm kardeşliği yoldaşlığı ile Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk Milletine düşman olanlarla hem fikir olmaktan çekinmemektedirler. Helalleşme adı altında soykırımı kabullenme Türkiye Cumhuriyeti Devletini altından kalkamayacağı tazminatlara hükmedilmeye yol açmak istemektedirler. CHP’li Sezgin Tanrıkulu bu noktada en bariz örnektir. Hem milliyetçiyim ülkücüyüm deyip bunlarla ittifak edenler şapkasını önüne koyup düşünsünler!

Ülkücü Hareketin kıymetlisi doğunun Ülkü devi Yılma Durak Başkan Ermenilerin zulmüne uğramış mağdur Erzurumlu olarak açıklamasını Ülküdaşı olarak kayda değer buluyorum ve paylaşıyorum;  

“Erzurum’da hemen hemen her ailede Ermeni zulmü ile ilgili acı hatıraları vardır. Sovyetler 1917 ihtilalinden sonra ülkelerine dönünce silah, araç ve gereçlerini Ermeniler bırakmıştır. Büyük Ermenistan hayali ile Ermeniler bu teçhizatları kullanarak Erzurum’da jenosist yani soykırım uygulamış, hatta şu an metruk olan kiliseye çoluk çocuk demeden insanları doldurup yakmışlardır.

Tarihi gerçeklerden habersiz olan bazı zavallıların tarafsızlık adına Türk Milletini suçlayan paylaşım yapmalarını şiddetle kınıyorum.” Açıklaması kayda değerdir.

TBMM sözüm siyaset yapan HDP’nin 1915 olaylarının yıldönümünde "107 yıllık acıları ve yası paylaşıyoruz" şeklinde açıklama yapması bardağı taşıran son damla durumundadır.

Tez zamanda ne gerekli ise yapılmalı Gazi TBMM çatısı böylesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletine ABD ve AB Ülkelerinin şımartması ile iftira atan düşmanlık yapan güruhtan arındırılmalıdır.

Durum ortadadır. Yukarda da ifade ettiğim üzere Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarı ile yapmış olduğu Pençe Kilit Operasyonunda yok edilen

42 teröristin;

8’i Ermeni,

5’i Fransız,

7’si ABD’li,

3’ü İngiliz,

2’si Alman,

Böylesi tablonun olması enteresan falan değildir. NATO yahut AB hikâye hepsi düpedüz Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık yapmaktadırlar.

Öyle ise Bilge Kağanın dediği üzere; EY TÜRK TİTRE KENDİNE DÖN! Kİ, DÜŞMANLARINI GÖR!  Birlik ve beraberlik içinde fitnelerini fesatlıklarını boz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti olarak her türlü tedbirimizi almak durumundayız. Öncelikle TBMM’ni böylelerinden arındırarak işe başlanmalıdır.