2021-2022 Süper Lig sezonu cuma günü başladı. Bu yıl Süper Lig oldukça heyecanlı geçeceğe benziyor. Özellikle GZT Giresunspor, Adana Demirspor ve Altay’ın lige yükselmesi ile ligin heyecanı daha da arttı. Yeni sezon öncesinde İttifak Holding Konyaspor’da yapılan kongrenin ardından göreve gelen Başkan Fatih Özgökçen ve ekibi Konyaspor için ellerinden gelen her şeyi yaptı ve yapmaya da devam ediyor. İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ve beraberindeki teknik kadro ile verimli ve güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktı. Özellikle Konya’da sezon açılış kampının ilk antrenmanına haber takibi için gittiğimizde İlhan Palut hocanın, teknik ekibin, Başkan Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin, Sportif Direktör Adnan Erkan’ın, futbolcuların hırsını gördüğümüzde umutlanmıştık. Yine kamp döneminde yapılan hazırlık maçlarında Konyaspor’un sezona ne kadar istekli ve hırslı başladığını sonuçlarda gördük.

Verimli bir hazırlık döneminin ardından Konyaspor zorlu Sivasspor maçından 3 puan alarak bu sezon lige damga vuracağının mesajını verdi. Konyaspor taraftarı haklı olarak transfer taleplerini sosyal medyadan iletirken kulüp yöneticileri de Konyaspor’un bir kuruş parasının heba olmaması adına titizlikle transfer dönemini sürdürüyor. İnşallah takımımıza yapılacak güzel transferlerle Konyaspor’umuz sezona damga vuracak. Taraftarlar olarak biz de kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza güvenmeliyiz ve sonuç ne olursa olsun onların arkasında durmalıyız. Konyaspor önceki akşamki başarısı ile Sivasspor’un ligdeki 19 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Konyaspor, Sivasspor’u 6 maç sonra yendi. Konyaspor, Sivasspor’u deplasmanda 10 maç sonra mağlup etti. Konyaspor, sezon açılışlarında deplasmanda ilk kez kazandı.

Sivasspor’un başarısına hepimizin saygısı var... Ama şu da bir gerçek ki; TV futbol yorumcuları Konyaspor’u çok hafife alıyor. Güzel başlangıç yaptığımız sezon inşallah güzel devam eder. İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen’in Sivasspor galibiyetinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşım oldukça önemli idi. Başkan Özgökçen, “Çok şükür sezona galibiyetle başladık. Oyuncularımızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Şimdi sıra evimizde sezon açılış maçımızda. Konyaspor’umuza gönül vermiş herkesi stadımıza bekliyoruz.” Başkanımızın bu paylaşımı oldukça önemli. Pazar günü evimizde oynacağımız Başakşehir maçında tribünleri belirtilen ölçüde doldurarak takımımıza gereken desteği vermeliyiz. Özellikle yeni sezonda Konya Milletvekillerimizi, Konya’daki kamu kurum ve kuruluş müdürlerini, sanayicileri, işadamlarını, STK ve Oda Başkanlarını Konyaspor’un maçlarında geniş bir kadro ile tribünlerde görmek istediğimizi de ifade etmeden geçemeyeceğim. Konyaspor bu şehrin markasıdır. Konyalılar olarak bu şehrin markasının yanında güçlü bir şekilde durmamız gerekiyor. Baki selamlar...