1989 yılında kurulan Mevlana Sürücü Kursları Konya’nın ilk sürücü kurslarından olma özelliğine sahip bir kurum. 33 yıllık köklü birikimiyle sektörde de adından her daim söz ettiren Mevlana Sürücü Kursları uzman hocalar eşliğinde verilen eğitimlerle araç kullanmayı güvenli ve doğru şekilde öğretmeyi sağlıyor. Mevlana Sürücü Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Aşir Ali Kocakafa, sektöre yön verdiklerini vurguladı.

YILLARIN TECRÜBESİYLE SEKTÖRE YÖN VERİYOR

‘Önce Eğitim Öncü Eğitim’ sloganıyla Konya’da kurulduğu günden bu yana adından söz ettiren Mevlana Sürücü Kursları doğru eğitim ve insan güvenliğinin temel ve öncelikli sorumluluk olduğunun bilinciyle hareket ediyor. Mevlana Sürücü Kursları teknolojik standartları yüksek teorik derslikleri ve direksiyon sınavına uygun modern eğitim araçları ile bilinçli sürücüleri topluma kazandırıyor.

‘YILLARIN TECRÜBESİYLE 3 ŞUBEDE HİZMET VERMEKTEYİZ’

Mevlana Sürücü Kursları olarak Konya’da 3 şube ile hizmet verdiklerini ifade eden Mevlana Sürücü Kursları Yönetim Kursu Başkanı Aşır Ali Kocakafa, “1989 yılından bu yana önce Alaadin sonra Zafer ve Otagar şubelerimizle Konyalılara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Meram bölgesinde de yakın zamanda şube açmayı planlıyoruz. 2007’de babamızdan devraldığımız bayrağı kardeşlerim ile birlikte Konya halkımıza yakışır şekilde devam ettirmek için gücümüzle çalışıyoruz. Kursumuzda alanında uzman 25 kişiye istihdam sağlıyoruz.  Mevlana Sürücü Kursu olarak tüm sınıflarda (A,A1,A2,B,C,D,CE)eğitimlerini profesyonel olarak vermekteyiz. Bundan dolayıdır ki başarımızın her geçen gün artmaktadır” şeklinde konuştu.

 ‘EĞİTİM VE KALİTE KONUSUNDA SEKTÖRÜMÜZDE ÖNCÜYÜZ’

Mevlana Sürücü Kursları olarak ana hedeflerinin sürücü adaylarına teoride ve pratikte en iyi eğitimi sunmak, duyarlı ve bilinçli sürücüler yetiştirmek olduğunu ifade eden Kocakafa, “Bu hedeflerimiz doğrultusunda sağlık, motor ve trafik eğitimlerini alanında uzman eğitmenler tarafından verilmekte. Mevlana Sürücü Kursları olarak misyon ve vizyonumuz toplumun yaşam standartlarını yükseltmek için araç kullanma eğitimlerini en üst düzeyde vermek, topluma profesyonel, saygılı, trafik bilinci yüksek sürücüler yetiştirmektedir. En iyi en güvenilir hizmeti kursiyerlerimize sunarak kursiyerlerimizin memnuniyetini daha da artırmak, bunları yaparken de diğer kurumlara örnek olmaktır. Mevlana Sürücü Kursları olarak eğitim ve kalite konusunda sektörümüzde öncüyüz, şehrimizin en güvenilir markasıyız” ifadelerini kullandı.

İBRAHİM HAKKI BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim