Kurulduğu tarihten bugüne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan OTOJEN güler yüzlü personeli ve ferah showroom ile hizmet vermeye devam ediyor. Toyota Plaza Otojen Satış Müdürü Murat İçil, Toyota model araçları hakkında bilgi verdi. Toyota Plaza Otojen Satış Müdürü Murat İçil, Toyota olarak yerli üretim iki model ile müşteriler ile buluştuklarını ifade ederek, “Toyota Hilux, Proace City ve Proace City Cargo olmak üzere üzere üç araçtan oluşan ticari ürün gamında ilk 8 ayda marka adına Türkiye’de tüm zamanların en yüksek satış adedine ulaştık” dedi.  

‘COROLLA VE Toyota CH-R MODELİMİZDE İDDİALIYIZ’

Toyota Plaza Otojen Satış Müdürü Murat İçil, Toyota olarak yerli üretim iki model ile müşteriler ile buluştuklarını ifade ederek, “Bu araçlarımız Corolla ve Toyota CH-R. Bu iki modelimiz Sakarya Adapazarı’nda bulunan fabrikada üretiliyor.  Şuanda Corolla aracımızın liste başlangıç fiyatı 550 bin TL’den başlıyor. Toyota CH-R ise 820 bin TL’den başlıyor. Corolla modelimizde benzinli ve hibrit olmak üzere müşterilerimize iki seçenek sunuyoruz. Son zamanlarda benzin fiyatlarında yaşanan artışlarla beraber hibrit modellerine yoğun ilgi oldu. Müşterilerimiz Toyota markasının hibrit üretimindeki başarısından dolayı markamızın hibrit modellerine yoğun ilgi gösteriyor. Bizlerde Toyota Plaza Otojen olarak müşterilerimizin bu araçlarımıza olan ilgisini karşılamak adına yoğun gayret sarf ediyoruz. Corolla benzinli aracımız ise şimdiye kadar dünyada 50 milyon adetten fazla satarak en çok satılan model unvanını koruyor.  Ülkemizde de Corolla’nın satışları oldukça iyi. Özellikle Corolla’nın sedan modellerine ilgi yoğun.  Corolla’nın benzinli modeline ciddi bir ilgi var. Corolla modellerimiz müşterimize otomatik vites  seçeneği ile beraber  sunuluyor.   Corolla modelimizde otomatik modelleri 10 ileri olarak geliyor.  Hibrit modelimizde ise sonsuz ileri olarak geliyor. İnşallah yakın zamanda Toyota Corolla Cross modelini de  müşterilerimizle buluşturacağız ” dedi.

‘YARİS CROSS TOYOTO MÜŞTERİLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ARAÇLARI ARASINDA’

Yeni Yaris Cross Hybrıd’un yerden yüksekliği ve yüksek sürüş pozisyonu sayesinde araç sürücülerine eşsiz sürüş keyfi sağladığını ifade eden İçil, “Yeni Yaris Cross Hybrid kendi kendini şarj eden hibrit motoruyla hem verimli hem de sessiz bir sürüş deneyimi sunar. Eşsiz hibrit teknolojisi ile tüm yolculuklarda maksimum keyif ve huzur araç sürücüleri ile oluyor.  Yeni Yaris Cross Hybrid'de akıllı telefon entegrasyonu (Apple Car Play ve Android Auto) ve kablosuz şarj ünitesi sayesinde araç sürücüleri eğlenceyle bağını hiç koparmıyor.  Konfor ve kontrol hep parmakları ucunda. Bu aracımız iki aydan beri satışta olmasına rağmen bu aracımıza da ciddi anlamda talep var. Bu aracımızın başlangıç fiyatı 723 bin TL.  Bu aracımızı da 1.5 benzinli ve 1.5 hibrit olmak üzere iki tane seçeneğimiz var” şeklinde konuştu.

‘TİCARİ ARAÇ SATIŞINDA REKORA KOŞUYORUZ’

Toyota’nın Toyota Professional ürün gamı ticari araç kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmeye devam ettiğini ve rekora koştuğuna dikkat çeken İçil, “Bu sene ticari araç satışlarına bakıldığında Toyota marka bazında en çok satışa bu yıl ulaştı. Toyota Hilux, Proace City ve Proace City Cargo olmak üzere  üç araçtan oluşan ticari ürün gamında ilk 8 ayda marka adına Türkiye’de tüm zamanların en yüksek satış adedine ulaştık. Toyota ticari araç kısmında ciddi bir atak yaptı” ifadelerini kullandı. Son aylarda Sıfır araba fiyatlarının durmadığını ve her ay fiyatların yükseldiğini ifade eden İçil, Sıfır araba alacak vatandaşların biran önce araç almaları tavsiyesinde bulundu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim