Bünyesinde bulundurduğu modern ve son model araçlarla hizmet veren Gür-Kaya Tur Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, tecrübe ve teknolojinin ışığında sektörde öncü olmaya devam ediyor. Gür-Kaya, parkında bulunan 100’e yakın minibüs, midibüs ve otobüs ile kurum ve şirketlere araç tahsisi konusunda ilk akla gelen şirketlerden biri. ‘Önceliğimiz kalite ve insan’ hizmeti anlayışıyla çıktıkları yolda 30 yılı aşkın tecrübesiyle devam eden şirket, ticari araçlarıyla ünlü firmaların da tercih sebebi olarak güven tazeliyor.

‘EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ’

Şirket hakkında bilgi veren Gür-Kaya Tur Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Sahibi İsmail Güraslan, Konya’da verdikleri hizmetlerle ilgili konuştu: “Yaklaşık 35 yıldır kurumlara uzun vadeli olarak bu sektörde, araç kiralama işinde hizmet veriyoruz. Konya’da bu işe ilk başlayan şirketler arasındayız. Bu işi bazı kuruluşlar gibi ek iş olarak değil, tek iş olarak yapıyoruz.

Güvenilir ve dürüst esnaflığımızın yanı sıra, disiplinli bir şirket ve 40’a yakın tecrübeli çalışan kadromuzla yıllardır güven tazeliyoruz. Ünlü markalarla çalışıyoruz, Millî Eğitim Bakanlığımızın da içinde bulunduğu okul, fabrika, turizm ve diğer sektördeki firmalara araç kiralama hizmeti sunuyoruz.” Uzun vadeli araç kiralamanın yanında turizm işiyle de ilgilendiklerini dile getiren Güraslan, TÜRSAB belgeli seyahat acentesi oldukları ve günübirlik turlar da düzenlediklerini ifade etti.

‘İŞ YERLERİNDEKİ KİRALARA SINIR İSTİYORUZ’

Piyasada sürekli hareket halinde olan yakıt fiyatları konusunda mustarip olduklarını dile getiren Güraslan, “Fırsatçılar yüzünden yedek parça bulmakta zaman zaman zorlanıyoruz, araç tamir ve bakım, sigorta gibi yükler boynumuzu bükse de bunca zorluğa rağmen Konya’da en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. Sektörde sıkıntılardan daha az etkilenmek ve daha verimli hizmet verebilmek adına ne yapabilecekleri hakkında çalışmalar yürüten Gür-Kaya Tur Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, kendi araçlarının tamir, bakım gibi servis hizmetlerini yaptığı bir iş yeri kurmayı amaçlıyor. İş yerlerindeki sürekli kira artışı sebebiyle hayallerini ertelediklerini ifade eden Güraslan, “Kalitemizden ödün vermemek adına risk adlığımız dönemler oldu.  Konya’ya hizmet için her şeyi gerektiği gibi yapmaya gayret gösteriyoruz. Şimdi de hayalimizin gerçekleşmesi ve işletmeleri olan arkadaşlarımız adına, konutlardaki zam sınırı gibi biz de her ay değişkenlik gösteren iş yerlerinin kiralarına bir sınırlama getirilmesini talep ediyoruz.” dedi.

HACER CEYLAN

Editör: TE Bilişim