Hz ADEM’den olan Hz. HAVVA’dan doğan herkese Selâmün Aleyküm.

Atamız ceddimize Cenab-I Hakkın

İlk olarak yarattığı eşref-i mahlukatın en şereflisi ,meleklerin secde ettiği ve iblis lainin secde etmeyi reddettiği ilk insan olan Hz. Adem atamıza eşi Hz. Havva anamıza yapılan bu çirkin ve çirkef hakareti kınıyor ve iğreniyoruz.

Her dinden insanların atası herkesin babası ,anasıdır…Hz Adem ,Allaha ilk hamd eden ve tövbe edendir. Seçilmişlerin ilki , yeryüzündeki  Allahû Teâlânın ilk halifesidir.

Mukaddesatımıza ,dinimize ,nesebimize yapılan bu sözlü saldırıyı yapana diyoruz ki ;”sen insan değilsin,

hayvanda değilsin,

İblisin neslinden gelmişsin belli.

Bari nüfus kâğıdındaki İslâm yazısını sildir, sende bizde bu düştüğün komik ve acınası haline şaşmayalım. Sen nasıl bunu rahatlıkla Müslüman olan bir ülkede söyleyebilirsin? Bu cesaretin nerden ve kimden? Bizlere rağmen bu ne kendini bilmezlik! Bitimiz kadar da sevmeyiz sizleri, hiç hazzetmeyiz sizlerden. Destek çıkanlara da bu sözlerimiz.

Bize rağmense neden söylüyorlar sizce?

Bana ne diyor işimize bakıyoruz değil mi?

Ecdat kim, ata kim takan var mı? Acaba?

Hz Adem atamıza denmiş kimlerin umurunda ! Anasını babasını takmayan bir nesil geldi. Dünyası kendisi, eşi ve çocukları oldu. Bu yine kötünün iyisi, diğeri ben ben ben diyen nesil. Yok mu bunun izahı? Kendimize bakıp en başta hatamız neydi diye düşünmeli. Çok üzgünüz çok…

Eleştirmek yerine buna yol açan durumlar görülüp, hal yol çaresi üretilmeli ,önüne geçilmeli.

Bir dönem özel enstitülerde yetiştirilmiş nesiller çalışması yapıldı. Bir yılda sayısı belli olan seçilmiş kitaplar okutuldu. Okumuş (aydın güyası) vatan ve din düşmanları yetiştirildi.

Ne yapmalıyız, nasıl bir yol çizmeliyiz?

Nasıl dindar bir nesil yetiştirilmeli?

Toplum sanatçımı seviyor, dindar sanatçı yetiştirilmeli.

Genç neslin en çok ilgi duyduğu alanlara girilmeli, o alanlar doldurulmalı. Sanatı, sanatçıyı veya fenomenliği, ahlaklı nasıl olunur onlara gösterilmeli.

Peygamber efendimiz (s.a.v.) buyurdular ki; “Öyle bir zaman gelecek ki, aç insanların yemek kabına üşüştüğü gibi, kâfirler sizin üzerinize üşüşecekler.”

Sahabe; “Ya Resulâllah , o zaman sayımız az mı olacak?” dediler.

Efendimiz (s.a.v) ;”Hayır, çok olacaksınız ama  sizin çokluğunuz su üzerindeki saman çöpünün çokluğu gibi olacak, ağırlığınız olmayacak.Bir de vehm hastalığına yakalanacaksınız.”

Sahabeler, “Vehm hastalığı nedir ?” diye sorarlar.

Efendimiz (s.a.v) “Dünyayı çok seveceksiniz, ahireti unutacaksınız.” buyurdular.

Şimdiki zamanda inancımıza değerlerimize, atalarımıza   kuduz köpek gibi salya akıtıyorlar. Hiç kimselerin sesi soluğu çıkmıyor.Namusu dahil her şeyini yitirmeye yüz tutmuş bir toplumun içinden ,dinine sahip çıkan bir avuçtan başkası bile olmuyor.

Kaç derecelik Müslümanız her şey ortada işte. Sanatçı kimliği altında İslama yapılan bu saldırı sadece Müslümanlara değil tüm insanlığa yapılmış bir saldırıdır. Çünkü islam başta ahlaksızlığın ve cihanın sulhu selameti için gelmiş cihanşümul bir dindir.

Başımıza taş yağacak içinde masumlarda gidecek hafazan Allah.

Şöyle diyelim son sözümüz de;

“Sen seni bil sen seni

Sen kapat çeneni,

Eline diline hakim ol,

Yoksa iblisler öcüler yer seni.

Sen seni bil sen seni

Sen kapat çeneni

Eline diline hakim ol,

Dikkaattt!!”