İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Konyaspor, rakibine 2-1 mağlup olarak Trabzonspor ile puan farkını 12’ye çıkardı. Konyaspor’a kritik bir maç kaybettirildi ancak bu saatten sonra en sert tepki verilse dahi artık geri dönüş yok.

Anadolu’nun hükümdarı Konyaspor’un cuma akşamı saat 20:00’de Kasımpaşa ile maçı var ve takıma güçlü şekilde destek şart. Şehir olarak uyanıp artık 42 bin kişilik stadyumu doldurmamız gerekiyor. Taraftarlar olarak Konyasporlu futbolculara vereceğimiz güçlü destek takımı ateşleyecek, takımda yeni bir direniş gerçekleşecek ve takım yeniden kendine gelecek. Konyaspor’un bulunduğu sıra için sezon başından bu yana Başkan Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve futbolcularımız dişlerini tırnaklarına katarak sahada çok büyük mücadele etti ve etmeye devam edeceğinden de hiç şüphemiz yok. Şimdi toparlanma vakti. Kasımpaşa maçında kaldığımız yerden devam edelim.

Büyük Konyaspor taraftarı artık geçmişe dönük hiçbir yorum ve bahane üretmeden, klavye delikanlılığı yapmadan cuma günü oynanacak Kasımpaşa maçında tribünleri doldurmalı... Şimdi takımımıza daha çok destek olmak vakti. Onurlu mücadelemize katkı yapma vakti. Bazı Konyaspor taraftarları aşıyı bahane ederek tribünlere gelmiyor ve bu sorunu kulübün çözmesini istiyor. Şunu iyi anlamalıyız, aşı şartını kulüp değil Türkiye Futbol Federayonu koydu. Tamam, aşı sorun da o halde diğer takımların tribünleri neden dolu?

Konyaspor taraftarı yüreğinin sesini dinleyerek sezona damga vuran teknik heyet ve futbolcuların arkasında durmalı. Dolu tribünlerde güzel koreografiler de yeniden ortaya çıkar. Özellikle her maçta tribünde yer alan Vali Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı’nın yanı sıra tüm Konya Milletvekilleri, Oda ve STK Başkanları, STK temsilcileri, siyasi parti il başkanları, kısacası bu şehirde vatandaşa hizmet eden ve vatandaşın oyuna talip olan herkesi tribündeki yerini almaya davet ediyoruz. Üstelik bu üst düzey destek deplasman maçlarında da devam etmeli. Konya’yı ve Konyaspor’u gerçekten seviyorum diyenler bundan sonra güçlü bir şekilde tribündeki yerlerini almalı ve takıma destek olmalı. Sen çok yaşa Konyaspor...

Baki selamlar...