Dutlu Millet Bahçesi Okçuluk Alanı'nda gerçekleştirilen final programına öğrenciler, aileler ve kent protokolü yoğun ilgi gösterdi.
13 FARKLI BRANŞTA 5 BİN ÇOCUK EĞİTİM ALDI
2026 sezonunu başarıyla tamamlayan MEGA Yaz Spor Okulları'nda bu yıl 5 bin Meramlı çocuk uzman eğitmenler eşliğinde 13 farklı branşta eğitim gördü. Çocuklar 8 hafta boyunca voleybol, basketbol, yüzme, futbol, taekwondo, cimnastik, okçuluk, tenis, judo ve wushu gibi alanlarda kendilerini geliştirirken; disiplin, özgüven, takım ruhu ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandı.
KAPANIŞ PROGRAMINDA RENKLİ GÖSTERİLER
Anadolu Kafkas Dans Ekibi'nin performansıyla başlayan kapanış programında öğrencilerin sergilediği gösteriler büyük beğeni topladı. Final anında Kırmızı-Beyaz renklerdeki 500 helyum balon sporcu çocuklarla birlikte gökyüzüne bırakıldı. Kapanış etkinliği kapsamsındaki akrobasi, ateş gösterisi ve Pixel Cube Show izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

KAVUŞ: "MERAM'IN VE ÜLKEMİZİN YARINLARINA YATIRIM YAPIYORUZ"
Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 5 bin çocuğu 13 farklı branşta sporla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Yaz dönemi boyunca ayrıca 6 farklı noktada 2 bin çocuğun katılımıyla 5. Geleneksel Düz Bisiklet Yarışları'nı düzenlediklerini ve Yaz Okulları kapsamında öğrencileri bilimden sanata geniş bir yelpazeyle buluşturduklarını hatırlatan Kavuş, "Çocuklarımızın bugününe dokunurken ülkemizin yarınlarına yatırım yapıyoruz. Emek veren eğitmenlerimize ve bizlere güvenen ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
GENİŞ KATILIMLI FİNAL
Kapanış programında konuşan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Latif Selvi ile AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen; belediyelerin spora sunduğu katkıların önemine ve tesisleşmenin gücüne dikkat çekerek organizasyona emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Latif Selvi, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Çimen, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Yakışır, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, antrenörler ve aileler katıldı.



