ŞARAMPOLE İNEN ARAÇ METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Akşam saatlerinde Afyonkarahisar-Akşehir kara yolunda meydana gelen kaza, yürekleri ağza getirdi. Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar yönünden Akşehir istikametine doğru seyir halinde olan 43 BB 779 plakalı kamyonet, aynı yönde ilerlemekte olan M.K. idaresindeki traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle direksiyon hakimiyeti kaybolan kamyon, hızla şarampole indi. Kontrolden çıkan araç, yol kenarında faaliyet gösteren bir fabrikanın duvarı boyunca metrelerce sürüklendikten sonra, tesisin giriş kapısı bölümündeki beton duvara çarparak durabildi.

A W750258 01

İTFAİYENİN ZAMANLA YARIŞI VE ACI HABER

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazanın ardından olay yerine adeta ekipler yağdı. Yapılan ihbarlar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis, jandarma ekibi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Akşehir İtfaiye Amirliği personeli sevk edildi. Metal yığınına dönen araç içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin zamanla yarıştığı titiz bir müdahale sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde, kamyonda yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Ali Baki'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan S.A.T., ismi henüz öğrenilemeyen bir diğer yolcu ve traktör sürücüsü M.K., ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri, kaza sonrası yola dökülen mazotu temizleyerek olası bir başka facianın önüne geçti.

Adana-Aksaray karayolunda korkutan olay: sebze yüklü tır alev alev yandı!
Adana-Aksaray karayolunda korkutan olay: sebze yüklü tır alev alev yandı!
İçeriği Görüntüle

A W750258 02

DEHŞET ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Trafik kazasının büyüklüğü ve yaşanan panik, yol kenarındaki fabrikanın güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde, kontrolden çıkan kamyonun büyük bir hızla fabrika duvarına çarptığı anlar yer alırken, o sırada fabrikanın önünde yük boşaltmakla meşgul olan işçilerin can havliyle sağa sola kaçıştığı görüldü. Kazada genç yaşta hayata gözlerini yuman Ali Baki ile yaralanan arkadaşlarının Ilgın ilçesinde çalıştıkları öğrenildi. Acı haberi alır almaz olay yerine koşan yakınları ise sinir krizleri geçirerek büyük bir üzüntü yaşadı. Kazayla ilgili tahkikat geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

Kaynak: İHA