Birkaç gün önce işlenmiş ahlaksız bir cürüm bütün siyasileri ve sosyal medyayı ayağa kaldırdı.Tepkiler Olayın mazrufuna mı, yoksa zarfınamıydı şöyle bir bakalım.

58 yaşında olan Fatih Nurullah, İstanbul doğumlu. Babasınının ismi Hasan, annesinin adı Bedriye. Fatih Nurullah baba tarafından aslen Sivas Divriğili.

1973 yılında İstanbul'da Özdemiroğlu ilk okulu, 1976 yılında Kemal Atatürk ortaokulunu bitiren Fatih Nurullah, 1979 yılında Haydarpaşa Erkek lisesinden mezun oldu. Uşşaki Tarikatı lideri olarak ortaya çıkmadan önce Fatih Nurullah'ın çok farklı bir geçmişi var. Liseden sonra İstanbul Üniversitesi Spor akademisi mezunu olan Fatih Nurullah, Milli güreşçi oldu. Güreş yaptığı dönemde 57 kiloda Türkiye şampiyonluğu ve balkan üçüncülüğü elde etti.

Fatih Nurullah, Nakşi şeyhine tabi olan babasının isteği ile ilk olarak bu cemaatle tanıştı. 1982 yılında Nakşi şeyhlerinden Şerif Atalay'ın yanında dini eğitim aldı.

Bu densizin aldığı dini eğitimde yok aslında.Lakin birileri(gizli serviler), tıpkı Ali Kalkancı,Müslüm gündüz,sahte peygamber İskender Evrenesoğlu gibi daha binlercesini kurup, gizli servislerle işbirliği içerisinde olup zamanı geldiğinde kullanılmak için olduklarını FETÖ örgütünde gördük.Bunların her birinin görevi ayrı.Kimi devleti ele geçirmek için, kimi Müslüman ticari hayatı yok etmek için, kimi kuran kurslarını,kimi İmam Hatipleri,kimi mazlum insanların din duygularını örselemek için kurulmuşlardır.Bunların İslam akaidi ile de ,İslam literatürü ile de ilgisi yoktur.

Bir vakit İlahiyatta hoca olan bir akademisyenden dinlemiştim.

“Müslümanlığın ilk şartı iman etmek,iman etmenin ilk şartı ise köle azad etmek” demişti.Duyunca şaşırmıştım ki hoca şaşkınlığımızı giderdi.

“Şimdi diyeceksiniz ki köleyi nereden bulalım ki azat edelim! Elbette dışarıda aramayacağız biz önce kendi tutsaklıklarımızdan azade edileceğiz.Kimimiz paranın ,kimimiz siyasi gücün,kimimiz güzel kadınların,giyim kuşamın,pahalı markaların,arabaların,telefonların tutsağıyız.Nefsimizin,kibrimizin,gururumuzun esiriyiz.Aynanın karşısında harcadığımız zaman kadar, kendimiz için,çocuklarımız için insanlık için,devletimiz için zaman ayırıyormuyuz? Hayır! O halde önce bu tutsaklığımızdan kurtulup hür irademizle yeniden iman etmemiz gerekiyor”dedi.

Biz millet olarak tarihin en eski medeniyetlerindeniz.Bizim bi örfümüz adetimiz,gelenek ve göreneğimiz var lakin biz hep batının kokuşmuş kültürüne özenmişiz.Onların teknoloji ve bilgisine değil. Bu sebeptendir ki Toplumumuzun çimentosu olan aidiyetlerimizi unutup yerine şekilsiz,ruhsuz ve köksüz bir asrilik tutsaklığına sarılmışız.

Toplumumuzu böyle köksüz,fikirsiz,ruhsuz insanların eğitimine bırakırsanız karşılaşacağınız tablo bölünmüş birbirine hasım kabilelere döneriz.

Son hadise ve ondan önceki vakıf ta yaşanan ahlaksız olay bize şunu göstermiştir.Toplumumuz parça pünçüktür bölünmüş ve senin tecavüzcün kötü benimki iyi deme noktasındadır.Bunu her alanda görebiliriz.Tarikat adı altındaki bu sahtekarların bu meşum eyleminden sonra siyasette ve onların klavye unsurları olan sosyal medyadaki hareketliliğin dozu artmıştır.Bunların derdi tecavüz ve sonrasında ne yapılabiliri değil,dine ve dindarlara nasıl vururuzu sergilemektedirler.

Bakın yakın zamanda olan bir olay; Bolu'da vatandaşların çürümüş bir cansız beden bulması üzerine ekipler harekete geçti. Şahsın 87 yaşındaki kadının evini soyduktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla aranan bir doğa fotoğrafçısı olduğu ortaya çıktı.

Siz sosyal medyada ve dini kötülemekte mahir olan siyasi çevrelerden bir kelam duydunuz mu? Tabi ki hayır!

Gün geçmiyor ki bu kabil haberleri toplumun her kesiminden duymayalım.Maalesef bunu duyuyoruz ve hep karşı tarafı yıpratma malzemesi olarak kullanıyoruz.

Şimdi CHP ve türevleri tarikatları,İHL’leri,Dindarların Vakıflarını hatta işi Mustafa Kemal’in kurduğu Diyaneti bile kapatmaya kadar vardırdı..

Bu konuda en son konuşması gerekecek olan CHP’nin çetelesini Sevgili Süleyman Özışık güzelce dökmüş.

Şöyle diyordu Sayın Özışık;

“Siz kim, bize namus dersi vermek kim!..

Bugüne kadar suçun şahsiliği ilkesi gereği sesimizi çıkarmadık ama illa say diyorsanız, sayayım.

Söyleyin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeni H. Ç, 4 kız çocuğunu taciz ettiği için 20 yıl hapis cezası aldı mı almadı mı? CHP beraatini istedi, tahliye olmayınca Kılıçdaroğlu ile akrabalığı örtbas edildi mi edilmedi mi?

Söyleyin...

CHP'li Manavgat ilçe yöneticisi ve aynı zamanda gazeteci olan R. M, kız çocuğuna tacizden hapis cezası aldı mı almadı mı?

Söyleyin...

CHP Mudanya İlçe Başkanı H. Y, Kılıçdaroğlu'nun toplantı düzenlediği otelde garson kızı taciz etti mi etmedi mi? Siz bu hadiseyi örtbas etmeye çalıştınız mı çalışmadınız mı?

Söyleyin...

CHP'li Tekirdağ Saray Belediyesinde Başkan Danışmanı S. K, stajyer öğrencileri taciz etti mi etmedi mi? Konu CHP Tekirdağ milletvekillerine iletilince konunun üzeri kapatıldı mı kapatılmadı mı?

Söyleyin...

CHP Kurultayı’na gitmek için Kuşadası’ndan hareket eden otobüste 13 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eden CHP Kuşadası İlçe Yöneticisi M.Y, tutuklanarak cezaevine kondu mu konmadı mı?

Söyleyin...

CHP'li Sivas Akıncılar İlçe Başkanı H.Ç, Akıncılar İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni E.S'yi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanıp 2 yıl bir ay hapis cezasına çarptırılarak cezaevine konuldu mu konulmadı mı?

Söyleyin...

CHP'li müsteşar S. K, yüzme öğretme bahanesiyle 4 kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle 18 yıl 9 ay hapse mahkûm edildi mi edilmedi mi?

Söyleyin...

İstanbul'da seçimden 4 gün sonra metrobüste bir kadını taciz eden kişinin Ekrem İmamoğlu'nun adamı F. Ö. olduğu ortaya çıktı mı çıkmadı mı? Tacizcinin sizden olduğunu öğrenince sosyal medyadaki "Taciz var" paylaşımlarınızı kaldırdınız mı kaldırmadınız mı?

Söyleyin...

Döşemealtı mesire alanında kurulan CHP Antalya İl Gençlik Kolları kampında İl Başkanı M.C, 17 yaşındaki CHP'li bir genç kızı taciz etti mi etmedi mi?

Söyleyin...

CHP İzmir Dikili Belediye Başkanı M. T, emri altındaki zabıta bir bayanı taciz etti mi etmedi mi? Mağdur şikâyetçi olunca "içkiliydim, özür dilerim" diyerek suçunu itiraf etmesine rağmen siz olayı "Komplo" diye yaydınız mı yaymadınız mı?

Daha sayayım mı?

Say derseniz devam edeyim.

Yahu sizin bir önceki genel başkanınız... Evli sekreteriyle ahlaksız ilişki yaşadığı ortaya çıkınca istifa edip giden genel başkanınız. Onu tekrar milletvekili seçen siz değil misiniz? Onu daha sonra getirip Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı yapmaya çalışan siz değil misiniz kardeşim?

Siz kim, bize namus dersi vermek kim ya?

Yahu siz, evli barklı bir kadına gece yarısı gayri ahlaki taciz mesajları atan bir adamı bu ülkeye Cumhurbaşkanı yapmak istediniz arkadaş.

Ötesi var mı?”

CHP tavsiyemiz tez zamanda toplu kutuplaştırmaktan vazgeçmesi.Tolumla barışması.

Madem kurucu iradenin partisisiniz ;

-Toplumun temel ihtiyacın vatan-bayrak-din olduğunu bilmeniz gerekir.

-Temel ihtiyacımızın birlik-beraberlik olduğunu bilmeniz gerekir

-Temel ihtiyacımızın kardeşlik hukukunu bilmeniz gerekir.

-Temel ihtiyacımızın sırtımızı Atlantik ötesi güçlere değil, milletimize dayanmak olduğunu bilmeniz gerekir.

HÜLASA;

ÖNÜMÜZDE YAPACAK O KADAR ÇOK İŞİMİZ VAR. HEMDE KÜFÜR TEK MİLLET OLMUŞ ÜSTÜMÜZE GELİRKEN;

ABSÜRT İŞLERLE UĞRAŞARAK “BIDEN”INIZ ARTIK!