Türk eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığınca düzenlenen genişletilmiş ilçe temsilcileri ve yöneticileri istişare toplantısında ikinci dönemde yapılacak olan masaya yatırılarak, hedefler belirlendi.

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında Konya’da sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine bağlı ilçelerdeki temsilci ve yönetimleri ile genişletilmiş istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç, “Sendikamıza bağlı ilçelerdeki temsilci ve yönetici arkadaşlar ile yaptığımız istişare toplantısında 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönem değerlendirmesini ve ikinci dönemde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen istişare toplantımıza katılan ilçe temsilcilerimiz ve yönetimlerine katılımlarından dolayı sendikamız adına teşekkür ederiz” dedi. Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube genişletilmiş istişare toplantısı günün anısına çektirilen toplu fotoğraflar ile son buldu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim