Konya İmam Hatip Lisesi kredili sistem mezunları her yıl geleneksel olarak İHL bahçesinde düzenlenen yemekli organizasyonda 345 dönem arkadaşı ve dönem hocaları buluştu. Düzenlenen organizasyona İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, buluşmaya dönem hocalarından Süleyman Eşit, Ertan Kurar, Yılmaz Kırdı, Zübeyir Yavuz, Caner Babacan, Kamil Koçer, Mustafa Buğur, Musa Türkoğlu, Ali Kemal Yıldırım, Hüseyin Yaylalı, Hasip Celal Kolas, Yunus Aker, Mahmut Çavdarcı, İsmail Gökdoğan ile çok sayıda mezun katıldı.

Buluşmayı organize eden  Yasin Ademoğlu, “Gönlü güzel, yüreği zengin, cömertlik yaparak, birlik ve beraberliğimiz için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen kıymetli sponsor arkadaşlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıya, yakından, uzaktan değerli vakitlerini birlik beraberliğimiz için feda eden tüm hocalarımıza ve arkadaşlarımıza, Konya İmam Hatip Lisesi bahçesini kullanmamıza her zaman imkân veren okul müdürümüz Süleyman Eşit hocamıza, dua için 94 dönem mezunlarından Konya İl Müftümüz Doç. Dr. Ali Öge hocamıza, şahsım ve kredili sistemliler olarak çok teşekkür ederim, Allah’ım hepinizden razı olsun. Allah’ım sponsor arkadaşlarımızdan razı olsun mevlam birine bin versin bereket versin hayırlı işler versin inşallah, Allah’ım emeği geçen herkesten çaycımızdan-yemek firmamızdan- fotoğrafçımızdan razı olsun.  Allah’ım birlik ve beraberliğimizi devamlı ve daim kılsın inşallah. Daha nice güzel programlarda bir araya gelmek ümidiyle” ifadelerini kullandı. 

Konya İmam Hatip Lisesi kredili sistem mezunlarından Mümin Ünlükaçar ise, “Her yıl geleneksel İHL kredili sistem mezunları olarak Merkez İmama Hatip Lisesi bahçesinde buluşuyoruz.  Bu sene yine okul bahçesinde yemekli bir organizasyon ile buluştuk birlikte öğrencilik yaptığımız birlikte okuduğumuz programımıza katılabilen 345 arkadaşımız ile öğrencilik yıllarımızı yad ettik ve anılarımızı tazeledik. Hocalarımız ile hasbihal ettik. Seneye belirlediğimiz tarihte Rabbim izin verirse inşallah buluşmayı kararlaştırdık. Bu organizasyonu tertip eden Adem Yasinoğlu kardeşim başta olmak üzere organizasyona maddi ve manevi destek veren, katılan bütün hocalarımıza İl Müftümüze ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MERVE DURGUT

Editör: TE Bilişim