Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Cuma namazı sonrasında Kapu Camii’nde vatandaşların cumasını tebrik etti. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Cuma namazı sonrası Kapu Camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Altay, bölgedeki esnafa da hayırlı işler temennisinde bulundu. Cuma günlerinin toplumsal beraberliğin en yoğun yaşandığı günlerin başında geldiğini, bu kapsamda Cuma Buluşmalarının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Altay, “Fırsat buldukça Cuma günleri farklı camilerde vatandaşlarımızla görüşerek hasbihal ediyoruz. Bu hafta da Kapu Camii cemaatiyle bir araya geldik. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle şehrimizin yarınlarının bugününden daha güzel olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Yazır Mahallesi’nde oldu. Başkan Pekyatırmacı Beyazid  Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.   Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI; “DAHA YAŞANABİLİR BİR SELÇUKLU HEDEFİYLE ÇALIŞIYORUZ”

Selçuklu Belediyesi olarak temelinde insana hizmeti esas alan anlayışla çalıştıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretiyor, onlardan gelen istek ve önerilere göre hizmet programımızı belirliyoruz. Çocuklarımız için kütüphaneler, okullar ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için sosyal tesisler, yılın her mevsiminde tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği sosyo, kültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sağlık, eğitim, kültür ve spor alanlarında yaptığımız çalışmalar ile daha yaşanabilir bir Selçuklu hedefiyle geleceğe yürüyor, 7'den 70'e her yaştan hemşehrimizin bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyoruz" dedi. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim