Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette hükümetin yanı sıra yerel yönetimlerin Karatay ile ilgili hizmetler, yeni projeler ve muhtarların talepleri istişare edildi. 

MUHTARLAR MAHALLELERİMİZDE EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle muhtarlarını Karatay’ın refahı, huzuru ve değişimi konusunda en büyük çözüm ortağı olarak gördüklerini aktararak, muhtarlarla koordineli ve planlı çalışmaları sonucunda Karatay’ın önemli eserler kazandığını ifade etti. Muhtarların aynı zamanda mahallelerde devletin temsilcisi, milletin üzüntüsünde, sevincinde en yakın paydaşı ve demokrasinin temel taşı olduğunu söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Muhtarlarımız, belediye olarak hayata geçirdiğimiz hizmet ve yatırımlarımızda her zaman bizlerin en büyük destekçisi oldular. Genel başkan yardımcımız Leyla Hanım, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatımız da her zaman yanımızdalar. Ova bölgesinde su sıkıntısı yaşadığımız şu dönemlerde toprak kanallarının betonlanmasında Sayın Genel Başkan Yardımcımızın da büyük emeği var. Kanal çalışmamızda ilk bölüm tamamlanmak üzere ve şu anda betonlaşma çalışmaları var. Buralar tamamlandığında özellikle ova bölgesinde suyun az gittiği ya da zor gittiği bölgeler suya kavuşacak. Karatay’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

MUHTARLARIMIZIN TESPİTLERİ KARATAY’IN GELİŞİMİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
 

Teşkilatlar olarak muhtarlarla her zaman uyumlu ve koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Karatay’daki planlı ve sağlıklı gelişim sürecinde muhtarların büyük önem taşıdığını kaydetti.  İlçe Başkanı Genç şunları söyledi; “Belediyemiz ve kurumlarımız, Karatay’ın 80 mahallesine hizmet ediyor. Bizler de süreci takip ederek mahallerimizde bir eksiklik varsa hep beraber, el ele vererek onları gidermeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız, mahalleleriyle gece gündüz demeden ilgileniyorlar. Genel Başkan Yardımımız Leyla Şahin Usta Hanımefendi her zaman Karatay’la yakından ilgilenir. Kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum.” 

YEREL YÖNETİMLERİMİZİN GÜCÜNE İNANIYORUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise AK Partili belediyelerin başarısına değindi. Söz konusu başarının en büyük sebebinin belediyelerin, teşkilatların ve muhtarların uyum içerisinde çalışması olduğunun altını çizen Leyla Şahin Usta; “Konya’da hangi mahalleye gitsek vatandaşlarımızın başkanlarımızdan memnun olduğunu görüyoruz. Ne zaman arasalar başkanlarımıza ulaştıklarını dile getiriyorlar. Nerede bir sorun varsa belediyelerimiz ekiplerini seferber ederek muhtarlarımızın da işbirliğiyle gerekeni yapıyorlar. Şehrimizin gücü, yerel yönetimlerin başarısından geliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muhtarlarımıza ayrıca önem veriyor. Muhtarlarımız bizlerin de değerlileri. Bizler, muhtarlarımızın hizmetlerini daha iyi yapabilmesi için bir çaba içerisindeyiz. Samimiyetle de tüm hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Yerel yönetimlerimizle sürekli temas halinde olarak mahallerimizin, ilçelerimizin, şehirlerimizin ve ülkemizin sorunlarını çözmeye, mutluluklarıyla mutlu olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim