Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ve Çumra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Kural Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Çumra Organize Bölgesi’ndeki çalışmalar ve Çatalhöyük Milli Tarım Zirvesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede, ASKON ve Çumra Belediyesi işbirliği ile genişleme alanı oluşturulan Çumra Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni tahsislerin bu yıl içerisinde yapılacağının müjdesi verildi.

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, Çumra Belediyesi ile çok güçlü bir işbirliği kurduklarını dile getirdi. Başkan Sinacı, “ASKON Konya Şubemiz ve Çumra Belediyesi ile birlikte yürüttüğümüz ve uzun emekler verdiğimiz Çumra Organize Sanayi Bölgesi projemiz ilerleyerek devam ediyor. Bölgemizde inşaatlarını tamamlayan yatırımlarımız üretimlerine devam ediyor. Bu yıl içerisinde yeni tahsisler yapılacak. Çumra Belediye Başkanımız Recep Candan bey ve biz Çumra ile ilgili ortak yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Ortak amacımız şehrimize yeni kazanımlar sağlamak” diye konuştu. Recep Candan Başkanımızın ve ekibinin vizyonu ile Çumra Konya'mızın en nadide ilçesi olmaya devam edecektir. Çumra Ticaret ve Sanayi odası Başkanımız Metin Kural ve yönetimi ise Çumralı sanayicimizin ve esnafımızın gelişmesi büyümesi için ellerinden gelen çalışmayı ve özveriyi gösterdiklerine hep birlikte şahit oluyoruz.

Çatalhüyük Milli Tarım Zirvesi etkinliği hakkında da bilgiler veren Başkan Sinacı, “2019 yılında Çatalhüyük Milli Tarım zirvemizin birincisini yapmıştık. Büyük beğeni alan ve faydalı bir etkinlik olmuştu. Bu yıl da ikincisini yapacağız. Çumra Belediyemiz, Çumra Ticaret ve Sanayi odamız ile burada da güzel bir işbirliğimiz olacak” dedi.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan da, ASKON ile güçlü işbirlikleri ile şehre faydalı olmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Candan, “Çumra OSB’nin bugünlere gelmesinde ASKON’nun çok büyük gayretleri oldu. Başkan Bey’e ve Emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim. Çatalhöyük Milli Tarım Zirvesi ile de Çumramızın tanıtımına büyük katkı sağladıkları için de ayrıca teşekkür ederiz. Bundan sonra da birlikte şehrimize ve ilçemize katkı sağlayacak her türlü projeyi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim