Konya’daki devlet hastanelerindeki doktor yetersizliği bir kez daha gözler önüne serildi! Konya Şehir Hastanesi’ne giden bir vatandaş, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümünde yalnızca 1 doktor olduğunu ifade ederek olaya isyan etti. Konya Şehir Hastanesi internet sitesindeki kaynaklar da hastanedeki doktor sayısını doğruladı.

Whatsapp Image 2026 04 29 At 12.04.45

PLASTİK CERRAHİ BÖLÜMÜNDEKİ YOĞUNLUK DİKKAT ÇEKTİ!

Tedavi için Konya Şehir Hastanesi’ne giden bir vatandaş, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü önündeki yoğun kalabalığı kayda alarak isyan etti. Bölümde tek doktorun olduğunu ifade ederek duruma sinirlenen vatandaş, aynı zamanda hasta bekleme alanındaki sandalyelerin yetersizliğinden dert yakındı.

Güzellik uğruna başlayan kabus: Yanlış operasyon iddiasıyla hayatı karardı!
Güzellik uğruna başlayan kabus: Yanlış operasyon iddiasıyla hayatı karardı!
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 04 29 At 12.00.01

KONYA ŞEHİR HASTANESİNDE 1 TANE, KONYA’DA HİÇ YOK!

Konya Şehir Hastanesi’nin resmi internet sitesinde de vatandaşın söylemleri doğrulandı. Hastanede Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümünden yalnızca bir tane uzman hekim bulunuyor.

Konya’daki devlet hastanelerinden randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ni (MHRS) kullanıyor. MHRS üzerinden yapılan randevu oluşturma incelemesinde ise Konya’da şu anda bu bölüme alınabilecek bir hekim bulunmuyor!

Bu alandaki doktor yetersizliğini dile getiren vatandaşlar, randevu alamadıklarını ifade ederek Sağlık Bakanlığı ve Konya İl Sağlık Müdürlüğü’nden bu bölüme daha fazla uzman doktor talebinde bulunuyor.

Muhabir: TÜLİN ŞEKER