Konya-Aksaray kara yolunda gece saatlerinde meydana gelen trafik kazası acı bir faciayla sonuçlandı. Otomobil ile plakasız motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan iki çocuktan biri kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Işıklarda Feci Çarpışma

Kaza, gece yarısı Konya-Aksaray kara yolu Eşmekaya kavşağındaki trafik ışıklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.T. (47) idaresindeki 50 AEA 583 plakalı otomobil ile plakasız bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Topal (14) ile arkasında yolcu olarak bulunan A.H. (15) yola savrularak ağır şekilde yaralandı.

Ekipler Seferber Oldu

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yola savrulan çocuklara ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi.

Müdahaleler Yetersiz Kaldı

Konya'ya giden vatandaşlar yem yapılan güvercini kurtardı!
Konya'ya giden vatandaşlar yem yapılan güvercini kurtardı!
İçeriği Görüntüle

Ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 14 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mehmet Akif Topal, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi devam eden diğer yaralı çocuk A.H.’nin de durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza sonrası bölgede güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

Konya Aksaray Kazaa 2

Kaynak: HABER MERKEZİ