Yol ayrımında gerçekleşen bu üzücü olayda araçlar içinde bulunan toplam 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin durumu hemen yetkililere bildirmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda acil yardım ekibi yönlendirildi.

A W780741 02

BEYŞEHİR ŞARKİKARAAĞAÇ YOLUNDA TRAFİK KAZASI

Kaza, ulaşımın yoğun olduğu Beyşehir-Şarkikaraağaç kara yolunun 30. kilometresindeki Hüyük yol ayrımı kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, güzergah üzerinde seyreden 35 GA 6713 plakalı binek araç ile 42 AFV 523 plakalı diğer otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle kavşakta şiddetle çarpıştı. Darbenin etkisiyle savrulan araçlardan bir tanesi refüje çıkarak güçlükle durabildi.

Beton mikserin altında can verdi! Feci kaza…
Beton mikserin altında can verdi! Feci kaza…
İçeriği Görüntüle

A W780741 03

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobilde bulunan E.T., A.T., E.T., B.A., F.D., F.D. ve Y.A. isimli vatandaşlar yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede adrese ulaşan sağlık, jandarma ve polis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. İlk müdahaleleri tamamlanan yaralılar, ambulanslarla derhal Beyşehir Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Emniyet güçleri kaza alanında güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA