Kesici aletle yapılan ve kontrolün bir anda kaybedildiği talihsiz olayda gençlerden biri bacağından yaralanarak hastanelik oldu. Çevredekilerin panik yaşamasına neden olan olay sonrasında bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay, kentin hareketli noktalarından biri olan Bahçecik Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir arada bulunan iki arkadaş henüz bilinmeyen bir nedenle ellerindeki bıçakla şakalaşmaya başladı. Kesici aletin kullanıldığı tehlikeli oyun sırasında bir anlık dikkatsizlik veya dengenin kaybedilmesi sonucu 18 yaşındaki Halil Ş., bacağına aldığı bıçak darbesiyle bir anda kanlar içinde kaldı. Arkadaşının yaralandığını gören genç ile durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezine haber vererek yardım istedi.
İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI SAĞLIK DURUMU İNCELEME ALTINDA
İhbarın alınmasının ardından kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, bacağından yaralanan genç adama ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kanaması durdurulan ve ilk tedavisi ambulans içerisinde tamamlanan Halil Ş., daha sonra güvenli bir şekilde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 18 yaşındaki gencin genel sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Bıçaklı şakanın hastanede son bulduğu bu talihsiz olayın ardından emniyet güçleri de harekete geçti. Yaşanan kaza ile ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatan polis ekipleri, olayın gerçekleştiği alanda incelemelerde bulunurken, şakalaşma esnasında yanında bulunan arkadaşının da ifadesine başvurdu. Emniyet birimlerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat çok yönlü olarak devam ediyor.





