İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Esenyurt ilçesi Dereyolu Hürriyet Mahallesi’nde etkili olan şiddetli yağış sonrasında caddeler ve sokaklar suyla doldu, yollar adeta göle döndü.
SÜRÜKLENEN KADIN SON ANDA KURTARILDI
Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda vatandaşlar zor anlar yaşarken, bir kadın sel sularına kapıldı. Suyun şiddetli akıntısıyla metrelerce sürüklenen kadını gören çevredeki vatandaşlar hemen harekete geçti. Canını hiçe sayarak yardıma koşan vatandaşlar, kadını sudan çıkararak son anda kurtardı.
ARAÇLAR SULAR ALTINDA KALDI
Sağanağın etkisiyle mahalledeki çok sayıda araç da sulara gömülerek kullanılamaz hale geldi. Kadının sel sularında sürüklendiği ve vatandaşlar tarafından kurtarıldığı tehlikeli anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.





