Ramazan mübarek gün sanayideki abilere ziyaretlere başladım. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nde hatırı sayılır firmalara yaptığım ziyaretlerde, spor sevdalısı işadamlarımızın çok kızgın olduğu gözden kaçmıyordu son birkaç gündür!

*** *** ***

Oruç tutuyorlar sonuçta, açlık, susuzluk hele bir de sigara içiyorsa normaldir bu asabiyet hali diye düşünürken mesele farklı çıktı meğer... Konya'da sporun gelişmesinde maddi manevi her türlü desteği veren, Konya'nın ve takımının sevdalısı işadamları dudak uçuklatan loca fiyatlarına sinir olmuş!

*** *** ***

Çok sevdiğimiz bir sanayici abimiz. Ki babası uzun yıllar bu takımın yönetiminde bulunmuş bir isim. Geçen yıl 35 bin TL'ye aldığı aynı locayı bu yıl 65 bin TL'ye almış! Aradaki farka bakın hele!Yine şeref tribünü tarafındaki localar 100 bin TL'nin üzerinde satılış!

*** *** ***

Tabii ki loca, imkanı olan isimlerin alabileceği konseptteki yerler. Yalnız loca sahiplerinden en az 10 kişiyle görüştüm ve genel şikayet; 'ederinden fazla rakam' şeklinde. Biliyoruz takımımız büyük başarı ile ligi bitirdi, bu yıl Avrupa'da mücadele edecek, prestij olarak iyi bir yerdeyiz lakin, genel eleştiriler de dikkate alınmalı diye düşünüyorum!

*** *** ***

Hadi diyelim fiyatları geçtik, bu takım için az bile, helal olsun takımımıza!Peki koskoca Konyaspor'un, Avrupa'da mücadele edecek bir takımın loca satışı ile ilgilenebilecek bir personeli yok mu da, başka bir firmaya verilip satışı gerçekleştiriliyor! 

*** *** ***

Zaten birçoğu satışa çıkmadan satılıyor, kalanlar da en fazla iki günde bitiyor. Madem bu fiyatlara loca satılabiliyor Konyamız'da, locadan gelen gelirin tamamı Konyaspor'a kalsaydı fena mı olurdu ?

*** *** ***

Keşke Konyaspor'a çok fazla para gelsin, takımımız parasal anlamda gücüyle titretsin ligi lakin, bu takım her kim olursa olsun birilerine ticari araç olmasın!

*** *** ***

Gerçi Konya Store'nin de işletmesi takımda değilmiş. Neyse o konuya da girersek spor muhabiri arkadaşlar kızabilir 'bizim mahalleye çok yanaştın' diye! 

** ** **

Yönetimde benim gibi spor cahili birinin görebildiği bu kadar falso varken, içimden, Allah spor gazetecisi arkadaşlara kolaylık versin, sabır versin' demek geldi!.