Gün geçmiyor ki ülke gündemini boş yere meşgul edecek, bizi birbirimize düşürecek bişeyler önümüze konulup birileri tarafından servis edilmesin. Son zamanların gündem konusu ise ‘’ATATÜRK’’. Bunu neden yaptılar dersiniz? 

16 Nisan’da yapılan halkoylamasıyla değişen Cumhurbaşkanlığı hükûmet sistemi’nin geçmemesi için türlü uğraş verdi HAYIR cephesi. Lâkin olmadı. Öyle şeyler yapmalı ki kararsız seçmen EVET cephesinden uzaklaştırılmalı.

Ak Parti yaptığı ve yağacağı projelerle adeta zamanla yarışırken CHP'nin en ufak projesi olması bi tarafa vekillerin savurduğu küfürlerle, meclise getirdiği tezeklerle uğraşmasından başka bir şey gösteremiyor ki.

Kasetle genel başkan olan birisinin 7defa seçim kaybetmesine rağmen % 50+1 gibi bi hedefi olabilir mi? Dönüp Ak Parti cephesine baktığımızda birçok eksiklikleri olmasına rağmen samimi niyetleri ve tüm gayretiyle halkın sesine daha çok kulak veren bi lider ve partisini görmekteyiz. 

Halktan gelen seslere kulak vermesine örnek verecek olursak görevden alınan il ve ilçe başkanları ve istifası istenen belediye başkanları yetmez mi? Sık sık halkın sorunlarını daha iyi dinlemek için yaptığı muhtarlar toplantısı, il il gezerek katıldığı Partisinin Danışma Meclisi toplantıları, Genişletilmiş il başkanları toplantıları, Ülke içinde ve dışında bizzat katılımıyla yaptığı toplu açılış törenleri, sanatçı, spor ve diğer dallardan oluşan geniş katılımcılardan oluşan toplantılar ve en ufak boşluğunda bile bizzat kendisinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde misafir ettiği halk ve daha nice örnekler Sayın Cumhurbaşkanının halka ne kadar kulak verdiğini göstermiyor mu?

Bişeyler yapmalı ki yıpratmalı Ak Parti ve Genel Başkanı Erdoğan’ı değil mi? Bişeyler yapmalı ki %50+1 i bulmasın. Ya Allah aşkına insan kendi ayağına sıkar mı hiç? Kendine ve partisine güvenmeyen birisi, partisinin aldığı oy oranı en fazla %43leri bulan birisi neden bu sistemi getirir bi düşünelim ondan sonra karar verelim isterseniz.

Şimdi birileri tutturmuş Atatürkçülük üzerinden yıpratmaya çalışıyorlar. Atatürk’e ve hatıralarına en fazla sahip çıkan partinin CHP değil AK Parti olduğunu net görüyoruz. CHP Atatürk heykelinden başka bu güne kadar neye sahip çıktı ki?

Bu güne kadar bu milletin başına ne geldiyse hep "ci"cilerden, "cı"cılardan çekti. Mesela benim bi mezhebim var, lâkin mezhepçi değilim. Hanefi mezhebindenim ama diğer mezhepler ve mezhep imamları benim için birer kutup yıldızıdır. Atatürk’ü yaptığı iyi hizmetlerinden ötürü severim ama Atatürkçü değilim. Kısacası deyimi yerindeyse Kralı severim fakat kralcı değilim. Hele hele heykel benim inancımda kesinlikle yok. Olmamalı da zaten. Her ne kadar saygı amacıyla dahi olsa tarihte nice kavim bu yüzden imanını ve inancını yitirmişlerdir. Allah azze ve Celle Kuran-ı Kerim’de bu konuda birçok ayette bizi apaçık uyarmaktadır. Unutmamalı ki Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile doludur. Benim dinim İslâm, kitabım Kur-an ve tek önderim de Resulullah’tır. Ne alaka diye sorabilirsiniz şimdi.

1921-1931 yılları arasında CHP Edirne milletvekilliği yapan Mehmet Şeref Aykut 1936 yılında basılan ''KAMALİZM'' adlı kitabında gerçek dinin KAMALİZM olduğunu, görünmeyene değil görünene tapmak gerektiğini apaçık şekilde söylüyor. 

Yorum sizin.

Selâm ve dua ile..