Yeni bir yıl geliyor. Elbette her şey, olduğu gibi akmaya devam edecek. Yılın adı değişti diye hiçbir şey değişmeyecek. Fakat değişmeye karar vermek için güzel bir fırsat olabilir.

Neleri değiştirmek istiyorsunuz? Hayatınızda neler daha iyi olabilir? Nelerden şikayetçisiniz? Daha sağlıklı olmak istemez misiniz?

Sizi yoran alışkanlıklardan vaz geçmek, kendinizi değiştirmek, olmak istediğiniz kişiye dönüşmek ufacık bir adımla başlar. Kendiniz değiştikçe, dünyanız değişir. Etrafınızdaki her şey ve herkes değişir.

Değişmeye kendinizden başlayın. Daha sağlıklı bir siz olmaya karar verin bu sene. İçinde yaşadığınız bedene dönüp bakın. Dinleyin. Neler söylüyor. 

Zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmaya karar verin en önce. Bedeninizi zehirlemekten vazgeçin. Sigara, alkol, şeker ve benzeri, size hiçbir faydası olmayan bağımlılıklarınızla yavaş yavaş vedalaşmaya karar verin. Yerine daha sağlıklı alışkanlıklar koyun. Spora başlayın örneğin, bedeninize rahat bir nefes aldırın. Su içmeyi öğrenin, bedeninizi suyla yıkayıp arındırın. Daha az fakat daha sağlıklı besinler tüketin, bedeninizi neşelendirin.

Size hiç yakışmayan fazla kilolarınızdan kurtulmaya karar verin. Gereksiz ağırlıkları bedeninize yük etmekten vaz geçin. Taşımaktan rahatsız olduğunuz sağlık sorunlarınızı görmezden gelmeyin artık. Rahatsızlıklarınızla ilgilenin. Gerekli doktor kontrollerinize gidin. İlaçlarınızı artık daha düzenli kullanın.

Vücudunuza, kalbinize, aklınıza ve ruhunuza saygı duymayı öğrenin. Kendinizle barışın. Yeni yılın yeni enerjisini avantaja çevrin. Olası hastalıkların size uğramaması için önlemler alın. Kendinizi koruyup kollayın. 

Kendiniz için iyi şeyler yapmaya karar verdiğinizde, doğa yine yanınızda. Enerjinizi arttırmak için, kilolarınızdan kurtulmak için, hastalıklardan korunmak için, hayata daha huzurla bakmak için, hastalıklarınız varsa tedavilerinize destek olmak için, vücudunuzdaki eksiklikleri yerine koymak için zengin bir destekçiniz var…

Adım atın, kendiniz için bir şeyler yapın…