Allah'a hamd olsun ki bu şehirde hep faydalı hocalarımızın, gençlik derneklerinin, eylem hareketlerinin içerisinde bir gençlik geçirdim. Çok hoca tanıdım, çok önderle, çok başkanla muhatap oldum!Kimi yamuk çıktı, kimi duruşunu makama ve paraya sattı!Çok şükür kimileri var ki halen dim dik ayakta!(Allah sayılarını artırsın)

***      ***      ***

Bu hocaların bize en büyük öğrettiği düstur Müslüman'ın feraset sahibi olmasıydı. Yani Müslüman'ın dinini öğrenip gerçeği görebilecek, hakkı ve batılı ayırabilecek düzeyde olması yönündeydi!Hamd olsun bu şuuru biraz da olsa kazandık ve batıldan uzak durduk bu yaşımıza kadar!

***      ***      ***

Gelelim asıl meseleye!İnsanları ferasetli olmaya davet edip de, kendi ferasetlerini satanların durumu ne hal olacak?

***      ***      ***

2012 yılında 9 kişilik heyetle Pensilvanya'ya giden Konyalılardan, o muhterem hocalardan bahsediyorum!

***      ***      ***

Hani 2012 yılında Amerika'ya kadar gidip, orada 5 gün bekletilen ve FETÖ liderinin suretini 15 dakika görebilen hocalarımız var ya onlar işte bahsettiğim!Müftüler var, vakıfların onursal başkanları var merhum babasının kaymağını yiyenler var bu 9 kişi içerisinde! Hele birisi var ki, 'Hocaefendiyi görmek için çok heyecanlayız' diye video kaydına konuşuyor. Tövbe estağfirullah, dua etsin ki babası merhumun hatırı var!

***      ***      ***

Kendilerini 'büyük' hoca olarak atfetip, insanların saf duygularını yanlış yönle 'körükleyen' hocalara hesap sormayacak mıyız?

***      ***      ***

Bu hocalar bugün meydanlara çıkıp, 'bunlar Türkçe olimpiyatları ile toplumun ahlakına zarar verdiler, bunlar dinler arası diyalog deyip sapıttılar, bunlar 40 yıldır şu şu şu yanlışları yaptılar, bunların gerçek yüzü 20 yıl önce ortaya çıkmıştı' diye haykırıyorlar!

***      ***      ***

Şimdi soruyorum size; siz elini öpmeye gittiğiniz zaman yani 2012 yılında bunlar, Türkçe olimpiyatları yapmıyor muydu, dinler arası diyalog demiyor muydu, bunlar değil miydi Papa ile haşır neşir olan!.Yahu bunların aynı haltı 40 yıldır yaptığını görüyor, yanlış olduğunu biliyor dunuz da niyegıkınız çıkmadı!

Korktunuz mu yoksa??? Korkmakla kalkmadınız siz bunların gerçek yüzünü o dönemde haykıran hocalarımızdan uzak durdunuz, hepsi içeriye alındı sesiniz çıkmadı!Doğruyu söyleyenlerden beri durdunuz!

***    ***      *** 

Ben size hakkımı helal etmiyorum, insanlara bildikleriniz doğruları anlatmadığınız için. İnsanların akın akın batıla yönelişine karşı uyarma zahmetine girmediğiniz için,, korktuğunuz için hakkımı helal etmiyorum!

***      ***      ***

Aklı olan, samimi tüm kardeşlerime sesleniyorum, halen ne duruyorsunuz bu korkakların arkasında?