Süper Lig’in 26. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Arabam.com Konyaspor, çalışmalarını Aleksander Stanojevic yönetiminde sürdürüyor. Ligde 9 haftadır resmi olarak maç kazanamayan Konyaspor’un Galatasaray maçında bu şansızlığı kırmak istediği belirtildi. Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Sırp Teknik Adam Aleksander Stanojevic, Galatasaray’ı iyi analiz ettiklerini ifade etti. Oyuncularına güvendiğini aktaran Stanojevic, özellikle Galatasaray’ı Konya’dan eli boş göndermeye çalışacaklarına işaret etti.  

‘İYİ ANALİZ ETTİK’

Stanojevic, performans olarak önceki döneneme göre daha iyi olduklarını vurguladı. Stanojevic, “Ama şu an itibarıyla öncekine göre iyi bir durumda olduğumuzu ifade edebiliriz. Taraftarlarımızdan destek beklentimiz var. Elimizden geldiği kadar performansımız yüzde yüz olacak. Kadromuz hazır. Konrad dışında bir sakatlığımız yok. Tüm kadromuz maça hazır. Galatasaray çok baskın ve agresif bir takım. Prese dayalı futbol oynuyorlar. Atakta ne beklediğimizi biliyoruz. Galatasaray’ın tüm noktalarını analiz ettik ve iyi inceledik. Oyun kurulumu ve taktiksel olarak Galatasaray’a karşı çok güzel taktiklerimiz var. Umarımız enerjimizi maçta görebilirsiniz” dedi.

‘BİR ŞEYLER MUTLAKA DEĞİŞECEK’

Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması! Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması!

Galatasaray’ı başarısından dolayı tebrik eden Sırp Teknik Adam, “Galatasaray’ı kutlamak istiyorum. Çok iyi bir koçları var. Başarıları asla ötelenemez. Tabi ki biz uzun bir süredir galibiyet alamadık. Galatasaray’da uzun süredir kazanan bir takım. Umuyoruz ki bu maç bizim ve Galatasaray için bir şeyleri değiştiren nokta olacaktır. Ofansif futbol oynamak zorundayız. Çünkü kaybedeceğimiz bir şey yok. Tabi ki maçın gidişatına göre bunu değerlendireceğiz. Bizde elimizden geleni yapacağız. Kendi stilimizi oynayacağız” diye konuştu.

‘TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETMEK BİZİM İŞİMİZ’

Konyaspor’da olmaktan dolayı ve tesis alt yapısından ötürü mutlu olduğunu açıklayan Stanojevic, “Tabi ki burada mutlu olmaktan mutluyum. Şartlar ve durumlarla ilgili tatminim fakat şu an ki ligdeki pozisyonumuzla ilgili asla tatmin değilim. Keyif almıyorum. Taraftarlarımızı çok iyi anlıyorum. Üzüntülerini biliyorum. Son maçta bizi çok iyi desteklediler. Galatasaray maçı da bizim için son derece önemli bir maç. Hisselerini değiştirmek ve taraftarları mutlu etmek bizim işimiz” şeklinde konuştu.

‘TÜRK OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM’

Sırp Teknik Adam sözlerinin devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Takımdaki Türk oyuncularımdan memnunum. İlk 11’rine 3’den fazla Türk oyuncuları ile girdiğim oluyor. Galatasaray’ında çok iyi Türk oyuncuları var. Şuan kendi takımından yer alan Türk oyuncularımdan çok memnun olduğumu rahatlıkla ifade edebilirim. Gelişime açığız”

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim