Spor Toto Süper Lig’de 5. Hafta heyecanı başladı. Birbirinden zorlu maçların oynanacağı haftada temsilcimiz Atiker Konyaspor, yarın evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Olguncan yaparken, maçın dördüncü hakemi Koray Gencerler. Anadolu Kartalı zorlu maçı kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

ANADOLU KARTALI HAZIR

Sezona 2 galibiyet 2 beraberlik ile başlayan ve 8 puanda bulunan Atiker Konyaspor, milli arayla birlikte Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandı. Sakat oyuncuların iyileşmesi ve yeni gelen oyuncuların uyum sürecini atlatması ile birlikte, zorlu maçtan önce yeşil beyazlıların önemli bir eksiği bulunmuyor. Ligin ilk 3 haftalık bölümünde savunma zafiyeti yaşayan ancak Yeni Malatyaspor karşısında bu sorunun çözen Konyaspor’un Fenerbahçe maçına yine aynı taktik anlayışla çıkması bekleniyor.

RAKİP AĞIR YARALI 

Atiker Konyaspor’un yarın evinde ağırlayacağı Fenerbahçe Konya’ya ağır yarıl olarak gelecek. Sezona yeni bir yönetim ve yeni bir yapılanmayla giren İstanbul ekibi ilk 4 haftadan istediğini alamadı. Sarı lacivertliler ilk hafta Bursaspor’u mağlup ettikten sonra oynadığı 3 maçı da kaybetti. 

Konyaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan Fenerbahçe’nin olası puan kaybı camiayı derin bir kaosa sürükleyebilir.

KRİTİK DEPLASMANLAR ÖNCESİ ZORLU MAÇ

Konyaspor ilk 4 haftalık bir nebze rahat fikstürün ardından zorlu bir periyoda giriyor. Fenerbahçe ile zorlu maçlar serisine başlayacak olan Konyaspor ardından Kayseri ve Göztepe deplasmanlarına gidecek. Ardından da evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Konyaspor bu zorlu seriden namağlup çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Konyaspor’un Fenerbahçe maçına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Serkan, Skubic, Selim, Uğur, Ferhat, Jevtovic, Jonsson, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Yatabare 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim