Konyaspor’da sakatlık şoku: Yıldız futbolcunun tedavi süreci başladı!
Konyaspor’da sakatlık şoku: Yıldız futbolcunun tedavi süreci başladı!
İçeriği Görüntüle

Tempolu geçen mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, sahadaki mücadeleden memnun olduğunu belirtirken, milli maç arasının takıma çok iyi geleceğinin altını çizdi.

"BİR TAKIM KAZANACAKSA BİZ KAZANMAYA DAHA YAKINDIK"

Karşılaşmanın genelinde sergilenen oyunu ve mücadele hırsını öven İlhan Palut, müsabakanın hakkının beraberlik olduğunu ancak galibiyeti daha çok hak eden tarafın kendileri olduğunu vurguladı. Maçın ardından konuşan başarılı teknik adam, "Beraberliğin adaletli bir sonuç olarak görülebileceği bir karşılaşmaydı ama bir takım kazanacaksa da bizim kazanmaya daha yakın olduğumuz bir oyun oldu. Takımımın mücadele ve defansif konsantrasyonundan son derece memnunum" ifadelerini kullandı.

MİLLİ MAÇ ARASI FIRSATA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Takımın fiziksel durumuna ve milli ara planlamasına değinen Palut, araya girmelerinin eksikleri kapatmak adına büyük bir avantaj sunacağını belirtti. Çok sayıda milli oyuncuya sahip olduklarını hatırlatan tecrübeli teknik direktör, "Önemli bir periyot bizim için. Aramıza geç katılan ve maç temposunda eksikliği olan oyuncular dolayısıyla gerekliliğini yakalayamayan oyuncular için milli arayı bir fırsat olarak göreceğiz. Aradan sonra her şeyden önce daha agresif bir Konyaspor izlettirmek istiyoruz. Oyuncularımın gösterdikleri iyi mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

ADİL DEMİRBAĞ’A MİLLİ TAKIM TEBRİĞİ

A Milli Takım kadrosuna davet edilen başarılı savunma oyuncusu Adil Demirbağ’ı da unutmayan İlhan Palut, duyduğu gururu ve mutluluğu dile getirdi. Yeşil-beyazlı ekipten daha fazla oyuncunun milli formayı giyeceğine inandığını belirten Palut, "Adil'in A Milli Takımımıza çağrılması kendisi kadar beni de çok mutlu etti. İnşallah A Milli Takımımıza daha fazla oyuncu veririz. Takımda bunu başarabileceğine inandığım başka oyuncularım var. Adil'i yürekten tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Özel Haber