KONYASPOR-TRABZON MAÇI ÖNCESİ ORTAM ÇOK GERGİN!

Trabzonspor camiası karşılaşmanın Antalya’da gerçekleştirilecek olmasına tepkili. Antalya’nın Trabzon’a uzak olmasından şikayetçi olan Trabzonspor camiası, kendilerine haksızlık yapıldığını iddia ederken, bu kararın altında Konyaspor camiasının olduğunu söylüyor. Öte yandan Konyaspor camiası bu duruma karşı çıkıyor. Çünkü kararı Konyaspor’un değil, TFF’nin verdiğine dikkat çekiyor. Ayrıca maçın oynanacağı stadyumun seçkisi Konyaspor-Beşiktaş yarı final maçından önce olmuştu. Öyle ki oynanan maçın galibi henüz belli değilken, Konyaspor’a yapılan baskı ve zulümlere yeşil beyazlılar anlam veremiyor.

Konyaspor’dan sol beke Fransız fırtınası: Niels Nkounkou transferinde geri sayım başlıyor mu?
Konyaspor’dan sol beke Fransız fırtınası: Niels Nkounkou transferinde geri sayım başlıyor mu?
İçeriği Görüntüle

700266937 18524675134077413 1718339846494616230 N

TRABZONSPOR ASBAŞKANI ZEYYAT KAFKAS ÜZGÜN: ZTK FİNAL MAÇININ ADRESİ KESİN OLARAK ANTALYA!

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Konyaspor’a Hz. Mevlana’nın “İlahi adalet diye bir terazi var, asla şaşmaz. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Gönlü kırılan sabretsin.” sözleriyle aba altından sopa gösteriyor. Konyaspor’a hiç yakıştıramadığını dile getiren Asbaşkan Kafkas, TFF’nin aldığı kararı Konyaspor’un aldığını düşünüyor. Konyaspor için avantaj olduğundan bahseden Kafkas, Türk sporu adına üzüldüğünü ifade etti. Öte yandan Konyaspor camiası ise kararın arkasında durdu. Karşılaşma kesin olarak Antalya Corendon Airlines Park Stadyumu’nda oynanacak.

KONYASPOR: TRABZON CAMİASINA SAYGIMIZ SONSUZ. HAKSIZ BİR ALGI OPERASYONU GÜNDEMDE

700530676 122193508490796997 8191879337899723704 N

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas’ın Konyaspor-Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarına Konyaspor’dan yanıt gecikmedi. Yarı final müsabakaları oynanmadan önce Antalya’da final maçının oynanmasına itirazda bulunmazken, Konyaspor’un finalistlerden biri olmasıyla birlikte tartışmaların manidar olduğunu söyleyen Konyaspor camiası, “Yarı final müsabakaları oynanmadan önce söz konusu "Antalya" kararına herhangi bir itirazda bulunmayanların, bugün finalistlerden birinin Konyaspor olmasıyla birlikte bu durumu tartışmaya açmalarını manidar bulmaktayız. Trabzonspor camiasına duyduğumuz saygı bakidir. Ancak kulübümüzün haksız bir algı operasyonuyla gündeme getirilmesini ve sportmenlik dışı imalara konu edilmesini kesinlikle kabul etmiyoruz" dedi.

Muhabir: SERHAT YALDIZ