SULTAN CEM CADDESİ’NDE KASK KAMERASI ÖFKESİ

Olay, akşam saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Sultan Cem Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü ile motosikletli arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Yol üzerinde durarak otomobil sürücüsüyle konuşmaya çalışan motosikletli, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Motosikletlinin kaskında yer alan kamerayı fark eden otomobil sürücüsü, bir anda öfkelenerek araç içerisinden sürücüye yumruk attı.

SALDIRIYI ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR GÜÇLÜKLE ÖNLEDİ

Hırsını alamayarak aracından inen maganda, motosiklet sürücüsüne yönelik fiziksel saldırısını sürdürdü. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar hızlıca müdahale ederek öfkeli sürücüyü uzaklaştırdı ve tarafları ayırdı. Yaşanan tüm tehlikeli ve gerilim dolu anlar ise motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

POLİS GÖRÜNTÜLERDEN TESPİT ETTİ: REKOR CEZA YAĞDI

Feci şekilde takla attı! Konya'yı yasa boğan kazada sürücü hayatını kaybetti
Feci şekilde takla attı! Konya'yı yasa boğan kazada sürücü hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Olayın ardından kask kamerasına yansıyan net görüntüleri ihbar kabul eden Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri hızla harekete geçti. Kısa sürede kimliği tespit edilerek yakalanan ve polis merkezine götürülen öfkeli sürücüye ağır yaptırımlar uygulandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan sürücüye 180 bin lira idari para cezası kesilirken, saldırıda kullandığı araç da trafikten menedilerek otoparka çekildi.

Kaynak: İHA