DOĞANIN KALBİNDE UNUTULMAZ BİR DENEYİM
Meram Belediyesi tarafından Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirilen ‘KOP Doğa Okulu’ eğitimlerinde 2025-2026 dönemi tamamlandı. Meram genelindeki tüm ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin katıldığı program, çocuklara doğayla iç içe, eğlendirici, öğretici ve kolay kolay unutamayacakları bir eğitim programı sundu.

TEORİDEN UYGULAMAYA DOĞA BİLİNCİ
Eğitimler kapsamında çocuklar çapa ile toprak kazıp tohum eken öğrenciler, ektikleri tohumlara can suyu vererek üretmenin ve doğaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı. Programda spor etkinliklerinden geleneksel okçuluğa kadar pek çok alan yer alırken, Meram Belediyespor İzci Kulübü lideri Hakan Uğurluabacı da öğrencilere doğa hakkında önemli bilgiler aktararak onların çevreye duyarlılıklarını artırdı.

BAŞKAN KAVUŞ: "ÇOCUKLARIMIZ DOĞAYI SEVEN BİREYLER OLMALI"
Eğitim döneminin kapanışı dolayısıyla bir açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, projenin çocuklar üzerindeki etkisini şu sözlerle vurguladı:
"Çocuklarımızın doğayı tanıyan, seven ve koruyan bireyler olarak yetişmesi bizim için büyük önem taşıyor. Doğa Okulu’nda geçirdikleri bu kıymetli zamanın onların hayatlarında kalıcı izler bırakacağına inanıyorum. Önümüzdeki eğitim yılında yeniden buluşmak üzere."

Meram Belediyesi, önümüzdeki dönemlerde de çocukları hayatın içinden eğitimlerle buluşturmaya ve onların gelişimine katkı sunmaya devam edeceğini bildirdi.





