Cumhuriyet Mahallesi’nde Korkutan Çarpışma

Konya’nın Karapınar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, bugün hareketli ve korku dolu dakikalara sahne oldu. Timur Caddesi üzerinde seyir halinde olan N.S. idaresindeki 42 CCL 10 plakalı otomobil, Timur ve Ayırt caddelerinin kesiştiği kavşakta M.T. yönetimindeki 42 JF 065 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü M.T. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edilerek duruma müdahale edildi.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, kazada yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza mahallinde gerçekleştirdi. Talihsiz sürücü, daha sonra ambulansla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının genel sağlık durumu takip edilirken, kazanın yaşandığı cadde üzerinde polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Kask kamerasını görünce çılgına dönen sürücü dehşet saçtı
Kask kamerasını görünce çılgına dönen sürücü dehşet saçtı
İçeriği Görüntüle

İncelemede Ehliyetsiz Oldukları Belirlendi

Kazanın ardından trafik polisleri tarafından yapılan rutin kontrollerde dikkat çekici bir detay gün yüzüne çıktı. Ekiplerin sürücü belgelerini kontrol ettiği incelemede, hem otomobil sürücüsü N.S.’nin hem de motosiklet sürücüsü M.T.’nin ehliyetinin bulunmadığı tespit edildi. İki ehliyetsiz sürücünün karıştığı kazayla ilgili emniyet güçleri tarafından başlatılan tahkikat titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: İHA