Etkinlikte erkek dansözün sahneye çıkması ve bu anların sosyal medyada paylaşılması, özellikle milli yas havasının hakim olduğu bir dönemde geniş kesimlerin tepkisini çekti.

İŞLETMEDEN HABERİ YAPAN SİTEYE SERT TEPKİ

Görüntülerin yayılmasının ardından durumu haberleştiren yerel internet sitesi, işletme sahibinin hedefi oldu. Haberi yapan platforma yönelik sert açıklamalarda bulunan işletmeci, yapılanın kendi ticari itibarını zedelediğini savunarak yayına tepki gösterdi. Habercilere "Sen ne hakla benim adıma haber yapıyorsun?" şeklinde seslenen işletme sahibi, toplumsal yas sürecinde kendisinin de bir iş veren olarak üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini iddia etti.

Whatsapp Image 2026 04 18 At 11.17.19

VERGİ VE İSTİHDAM SAVUNMASI

Tepkilerin odağındaki işletme, eleştirilere karşı ticari faaliyetlerini gerekçe göstererek kendini savundu. Memleketin yas tuttuğu dönemde kendisinin işletmeci olarak istihdam sağladığını ve vergi verdiğini hatırlatan iş yeri sahibi, eğlence programının devam etmesini bu ekonomik gerekliliklerle ilişkilendirdi. Ancak bu açıklama, sosyal medya kullanıcıları arasında insani hassasiyetler ile ticari faaliyetlerin dengesi konusunda yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kağıt üstünde değil sahada reform: Türk tarımında anayasal güvence zamanı!
Kağıt üstünde değil sahada reform: Türk tarımında anayasal güvence zamanı!
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Cankat Yıldırım