MERAM SOKAKLARINDA EŞ ZAMANLI SEFERBERLİK: ALTYAPI KURUMLARIYLA TAM KOORDİNASYON

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ekipler, ilçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma yürütüyor. Bir yandan ana arterlerde ve yoğun kullanılan caddelerde sıcak ile soğuk asfalt serim işlemleri gerçekleştirilirken, diğer yandan alternatif güzergahlarda ve sokaklarda kilitli parke taşı ile bordür döşeme uygulamaları yapılıyor. Yeni imara açılan bölgelerde ise modern şehircilik ilkelerine uygun olarak yepyeni cadde ve sokaklar ulaşıma kazandırılıyor. Kamu kaynaklarının etkin kullanılması amacıyla altyapı hizmeti sunan diğer kurumlarla tam bir koordinasyon içinde hareket ediliyor. Su, kanalizasyon, doğalgaz ve elektrik gibi temel altyapı çalışmaları tamamlanan yollar, vakit kaybetmeden belediye ekiplerince üst yapı işlemlerine tabi tutularak modern standartlara ulaştırılıyor. Denetimleri sırasında projelere müdahale eden Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sahadaki uygulamaların son kontrollerini bizzat gerçekleştirerek ulaşımdaki konfor düzeyini artıracak talimatlar verdi.

SICAK HAVADA ALIN TERİ DÖKEN PERSONELE BAŞKAN DESTEĞİ

Saha incelemeleri esnasında mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların taleplerini ve mahallelerine dair önerilerini doğrudan dinleme fırsatı buldu. Belediyecilik hizmetlerinin merkezine insan odaklı yaklaşımı koyduklarını belirten Başkan Kavuş, her bölgenin ihtiyacını yerinde analiz ederek kalıcı çözümler ürettiklerini ifade etti. Yaz sıcaklarının en yoğun hissedildiği saatlerde, güneşin altında büyük bir özveriyle çalışan belediye işçilerini de unutmayan Başkan Kavuş, personelle yakından ilgilendi. Zorlu hava şartlarında ilçeye değer katmak için ter döken işçilere soğuk içecekler ikram eden Kavuş, sergilenen bu büyük emek ve gayret için tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

2 (9)-5

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Hasan Yel çiftçiyle tarlaya indi!
Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Hasan Yel çiftçiyle tarlaya indi!
İçeriği Görüntüle

YENİŞEHİR, HADİMİ VE AYMANAS’TA HUMMALI YOL GENİŞLETME FAALİYETLERİ

Yol yapım çalışmalarının detaylarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaz dönemindeki her günü en yüksek verimle değerlendirmek istediklerini belirtti. Geniş bir coğrafyaya yayılan ilçede çok sayıda sokağın bulunduğunu hatırlatan Kavuş, mevsimsel engellerin ortadan kalkmasıyla birlikte sahaya çok güçlü bir giriş yaptıklarını söyledi. Özellikle yapılaşmanın hızla yükseldiği Yenişehir, Hadimi ve Aymanas mahallelerinde zemin düzeltme ve yol tesviye işlemlerine öncelik verdiklerini dile getiren Başkan Kavuş, Yaylapınar ve Bahçeşehir mahallelerinde ise imar uygulamalarının tamamlanmasının ardından sıfırdan yeni ulaşım yolları açtıklarını aktardı.

TOZ VE ÇAMUR DÖNEMİ KAPANIYOR: 7 GÜN 24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

İlçenin büyüme hızına paralel olarak yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıktığını ve buralardaki ulaşım taleplerini en hızlı şekilde karşıladıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, modern belediyeciliğin gereği olarak her bölgeye adil hizmet götürdüklerini söyledi. Vatandaşları olumsuz çevre koşullarından uzak tutmak için araç filolarını ve teknik ekiplerini daha da güçlendirdiklerini ifade eden Kavuş, hava şartlarının elverdiği son güne kadar sahada aktif olarak kalacaklarını belirtti. Meram genelinde yaşayan her bir bireyin daha huzurlu, konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmesi için 7 gün 24 saat esasıyla çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ