Konya Gazeteciler Cemiyeti üyesi Dursun Seyis'in ablası Zeynep Varol hayatını kaybetti. Yaşadığı rahatsızlık ve vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğan Zeynep Varol'un vefatı, basın camiasında da derin bir üzüntüyle karşılandı. Merhumenin vefat haberinin duyulmasının ardından yakınları ve meslektaşları Dursun Seyis'e taziyelerini iletti.
CENAZE TÖRENİ SEDİRLER YANIK CAMİİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Ailesini ve tüm sevenlerini derin bir yasa boğan Zeynep Varol'un son yolculuğuna uğurlanacağı cenaze programı belli oldu. Merhumenin cenazesi, yarın yani 29 Ekim 2026 tarihinde Sedirler Yanık Camii'nde düzenlenecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından helallik alınacak ve dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.
ALİYENLER MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLECEK
Cenaze namazının kılınmasının ve helallik alınmasının ardından Zeynep Varol'un naaşı Aliyenler Mezarlığı'na nakledilecek. Burada aile fertleri, akrabaları ve sevenlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek defin işlemiyle son yolculuğuna tevdi edilecek. Konya Yenigün gazetesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, başta Dursun Seyis olmak üzere tüm kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.




