Konyaspor, Konya’da yaşayan her Konyalı’nın ortak noktası. Özellikle Konyaspor’un maçlarını yeni stadyumda oynamasıyla birlikte Konyalıların Konyaspor’a olan ilgisi ve sevgisi arttı. Bu sezon Konyaspor’un iç saha maçlarını yerinde takip etme imkânı buldum. Bu maçlarda kimi zaman üzüldük, kimi zaman sevindik ama sonuç ne olursa olsun Konyaspor sevgimizden vazgeçmedik. Pazar günü oynanan Gaziantep maçını taraftarlarımız içerisinde kıymetli büyüklerim Hakan Murat Özkan ve Nejdet Naycı ağabeylerim ile kardeşlerim Barış Nevzat Özkan, Eymen Özkan ve Sefer Naycı ile birlikte izledim. 

Konyaspor’un güzel oyunuyla gurur duyduk ve aldığı güzel skorun ardından stadyumdan evlerimize büyük bir keyifle döndük. Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve oyuncularımız bu seneki başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi. Yine Konyasporlu oyuncular oynadığı oyunun yanı sıra centilmenliklerini ve rakibe saygılı davranışlarını bir kez daha gösterdiler. Özellikle maç boyunca Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve teknik heyetimiz maçı adeta sezon başında olduğu gibi adeta saha kenarında bizzat yaşadılar. 

Konyaspor bu yıl sezonu kaçıncı sırada bitirirse bitirsin, kim şampiyon olursa olsun; Konyaspor bu sezonun sempati şampiyonu, sahaların en çok alkışlananı olacak... Genç futbolcumuz Ahmet Çalık’ın vefatı ise takımımıza ayrı bir üzüntü yaşattı. Ayrıca Konyaspor bu sezon ligde az parayla çok iş yapan bir takımdır! Çekilen operasyonlara karşı dimdik duran şehirdir Konya ve Konyaspor. Konyaspor bu sezon vefayı da gördü ihaneti de. Konyaspor bu sezon ligin rengi oldu. Onun için bizler Konyaspor taraftarları olarak kalan iç saha maçlarında bahane üretmeden tribünleri tıklım tıklım doldurmalıyız. 

Son olarak bizlere bu ortamı sağlayan Başkana, Yönetime, oyunculara ve teknik ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İYİ Kİ VARSIN KONYASPOR. Gaziantep maçında dikkatimi çeken bir detay ise ailelerin, çocukların ve bayan taraftarlarımızın ağırlıkta olması idi. Bu yoğun ilginin arkasında güzel oynanan oyun ve Konyaspor taraftarlarının saygısı yatıyordu. Özellikle hemen arka tarafımda oturan Vehbi Berat, 90 dakika boyunca Konyaspor’un galibiyeti için dua etti. Özellikle gollerdeki sevinci de görülmeye değerdi.  Konyasporlu bir nesil için stadyumda çocuk taraftar sayımızın daha da artması ümidiyle baki selamlar...