Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve Genel Sekreter Türker Tüfekçi Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’u ziyaret ederek, okul hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Özel Hüma Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, “Hüma Okulları olarak eğitim sistemimiz; yaşam boyu öğrenmeyi teşvik eden, yöntem teknik ve yenilikleri son derece iyi kullanmayı benimsetmeye dayanmaktadır. Sadece yaşadığı toplumda değil, dünyada fark oluşturmayı hedef edinmiş bireyler yetiştirme sürecinde tüm eğitim-öğretim faaliyetlerimiz için özel tasarlanmış, yenilikçi ve modern fiziki ortamlarda; profesyonel, tutarlı ve istikrarlı yönetim anlayışı ve deneyimli eğitim kadromuz ile eğitimde yeni fırsatlar sunuyoruz. Hüma okulları alarak, Berberler ve Kuaförler Odamızla birlikte çalışmalar yapabilir, oda üyesi esnaflarımızın çocuklarının okullarımızda eğitim almaları konusunda da elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız” dedi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok da, “Hüma Okullarının Konya’da eğitimin kalitesinin yükseltilmesi adına verdiği hizmetleri ve katkılarından dolayı kutluyoruz. Umarız önümüzdeki eğitim döneminde yüz yüze eğitim başlar, çocuklarımız özlediği okullarına kavuşurBizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim