Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Derbent, Hüyük ve Derebucak’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Müdürü Şener Özcan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yiğit, kurum çalışanları ile de sohbet etti. Ayrıca Yiğit, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.  Yiğit, Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten’i de makamında ziyaret etti.

Hüyük İlçe Kaymakamı Hasan Çimer ve Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’i ziyaret eden Yiğit, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek, İlçe Müdürü Erdoğan Maden’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı; kurum çalışanları ile sohbet etti. Yiğit ziyaret kapsamında ilçe genelindeki okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirirken, Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi, Hüyük Kıreli Şehit Kadir Kayhan Ortaokulu ve Tolca Köy Yaşam Merkezi olarak açılması planlanan binada da incelemelerde bulundu.

Son olarak Derebucak’a giden Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Müdürü Bilal Akçay’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kurum çalışanları ile biraraya geldi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yiğit, İlçe Kaymakamı Ömer Levent Türk’ü de makamında ziyaret etti.

EMİNE AKHAN 

Editör: TE Bilişim