Şahin ve Göçer aileleri akraba oldu
Şahin ve Göçer aileleri akraba oldu
İçeriği Görüntüle

Beykonak Mahallesi Muhtarı Ramazan Selçuk, çocukluk yıllarında yediği salatalığın damağında kalan tadını unutamayınca, festival alanındaki Yörük obasında vatandaşlara tam 1 ton salatalık ikram etti.

Kendi elleriyle soyduğu salatalıkları ziyaretçilere dağıtan Muhtar Selçuk, bu sıra dışı ikramın arkasındaki duygusal nedeni de paylaştı. Çocukluğunda Antalya merkeze yaptığı gezilerde yediği salatalıkların lezzetinin hafızasına kazındığını belirten Selçuk, "O zamanlar on tane üst üste yediğimi bilirim. O kokuyu ve tadı hiç unutamadım. Şehirde salatalığın tadı bir başka oluyor" dedi.

Sera üreticilerinin bile yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, salatalıkların "burcu burcu" koktuğunu ve harika bir lezzete sahip olduğunu vurgulayan muhtar, geleneksel lezzetleri ve çocukluk hatıralarını festival coşkusuyla birleştirdi.

Kaynak: İHA