"Ev sahibi olmayan kimse kalmasın’’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren FuzulEv, faizsiz, kredisiz, vade farksız, sistemiyle müşterilerinin yüzlerini güldürürken şube ağını her geçen gün genişletiyor. Çeyrek asırlık tecrübesiyle gayrimenkul sektöründe adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, Türkiye’nin pek çok noktasında açtığı yeni şubelerle insanların “ev hayalini” gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Konya’da üçüncü şubesini faaliyete alan FuzulEv Arena’ ev ve araç hayali kuran vatandaşlara hayallerin gerçekleşmesine katkı sağlıyor.

KONYA VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

Her geçen gün yepyeni lokasyonlarda müşterilerinden aldığı destekle, kendinden emin adımlarla ilerleyen FuzulEv, Konya halkının yoğun ilgisine daha iyi yanıt verebilme hedefiyle bölgede üçüncü şubesini açtığını ifade eden FuzulEv Arena Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek,

“Fuzul Ev olarak 1992 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Şu anda Türkiye genelinde 53 şubemiz mevcuttur. Türkiye genelinde şubeleşmelerimiz hızla devam ediyor. Fuzul Ev olarak hedefimiz yıl sonuna kadar 60 şube.  Konyalıların Fuzul Ev’ göstermiş oldukları ilgi ve alaka sonucu Konyalılara daha iyi hizmet verebilmek adına 3. şubemizi Şeyh Şamil Mahallesinde FuzulEv Arena Şubemizi hizmete açtık. Konya genelinde bu şekilde 3 şubemiz oldu. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde ön plana çıkan FuzulEv, insanların ev hayalini gerçekleştirme hedefiyle Türkiye’nin her bölgesinde şube açmayı planlıyoruz. Vatandaşların kolay konut sahibi olabilmeleri için çeyrek asırdır hizmet veren FuzulEv, bir yandan insanları ev sahibi yaparken bir yandan da şubelerinde çalışan insanlara istihdam alanı sağlayarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FUZULEV İLE EV SAHİBİ OLMAK HAYAL OLMAKTAN ÇIKIYOR 

Ev sahibi olmanın artık bir hayal olmadığına dikkat çeken  FuzulEv Arena Şube Müdürü Mehmet Cemil Şimşek , “FuzulEv olarak bugüne kadar on binlerce insanın ev hayalini gerçeğe dönüştürdük. FuzulEv sistemiyle dar gelirli vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olabiliyor. Faizsiz, peşinatsız, vade farksız kolay ödeme seçenekleriyle artık ev sahibi olmak hayal olmaktan çıkıyor. Konya yeni şubemiz ve alanında uzman ekibimizle bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. FuzulEv Arena Şubemiz haftanın her günü 09:00-19:00 arasında müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her geçen gün yepyeni lokasyonlarda müşterilerinden aldığı destekle, kendinden emin adımlarla ilerleyen FuzulEv, Konya halkının yoğun ilgisine daha iyi yanıt verebilme hedefiyle bölgede üçüncü şubesini şubesini açtı. Tüm Konyalı hemşerilerimizi şubemize bekliyoruz” dedi.

ENFLASYON İLE TOPYEKÜN MÜCADELE EDİYORUZ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak öncülüğünde "Türkiye kazanacak" sloganıyla açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na  FuzulEv olarak destek verdiklerini ifade eden Şimşek, “Yüksek enflasyona inat, faizsiz ekstra yüzde 15'e varan indirimle kiracıları ev sahibi yapıyoruz. Enflasyon ile topyekün mücadele ediyoruz.  Bu kampanyamız Ekim ayı sonuna kadar devam edecek. 

Bunun yanı sıra FuzulEv olarak kendi bünyemizde sunduğumuz tamamı faizsiz modeller ile herkese hitap ediyoruz. Zaman Tasarruflu Modellerimiz ile üyelerimize çok kısa sürede ev sahibi olabilecekleri şekilde avantajlar sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. FuzulEv Sistemi hakkında da bilgi veren Şimşek, “Ev almak isteyen kişiler, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 180, 240 kişilik gruplar halinde bir araya getiriliyor. Ev sahibi olacak kişi ise her ay noter huzurunda yapılan çekilişlerle belirleniyor. FuzulEv’i tercih edenler, “Zaman Tasarruflu Model” “Sabit Teslim Modeli”, “Tüfe Endeksli Model”, “Çekilişsiz Model” gibi ödeme koşullarından yararlanabiliyor. Evlerin tapulu olması şartı ile sisteme dahil olanlar Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor” dedi.

Haber: MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim