Bunu göz önünde bulunduran Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar Taraftarlar Derneği, takımın moralsiz kalmaması için bugün Konyaspor’un yapacağı idmana çıkarma yapacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’ndaki idmana gidecek olan Nalçacılılar Taraftarlar Derneği ve diğer Konyasporlu futbolseverler, bu önemli karşılaşma öncesinde takımına destek verecek. Stadyumdaki antrenmana Selçuklu Kulesi önünde ücretsiz servisler kaldırılacak. 

‘YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR’

Nalçacılılar Taraftarlar Derneği konuyla alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. ‘Yiğit Düştüğü Yerden Kalkar’ başlıklı açıklamada, “Değerli Konyaspor Taraftarı; Son 1.5 aydır Konyaspor camiası üzerinde oluşan gündem nedeniyle oldukça hareketli günler geçirdik. Bu süreçte ağır ve haksız eleştirilere maruz kaldık ancak yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına çoğunlukla sessiz bir duruş ortaya koyduk.

Şimdi ayağa kalkma, tek ses, tek nefes, tek yürek olma, haksızca vurulan darbelerin sahiplerine, bu ucuz oyunlarla bizi yıkamayacaklarını gösterme vaktidir.

Bu düşünceden hareketle, Konyaspor'umuzun yeşil sahadaki temsilcileri olan futbolcu kardeşlerimize, asla yalnız yürümeyeceklerini göstermek için, Alanyaspor karşılaşması öncesi antrenman organizasyonu düzenliyoruz. Ben Konyasporluyum diyen herkesi 8 Eylül 2017-Cuma günü saat 19.00 da yeni stadyum önüne bekliyoruz. Şunu kimse unutmasın; Rüzgar Kayadan Sadece Toz Alır” ifadeleri yer aldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim