Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman’ın ayrılmasının ardından takımın başına Mustafa Reşit Akçay getirilmişti. Tecrübeli teknik adam, anlaşmanın sağlandığı günden bu yana incelemelerini sürdürüyor. Konyaspor’un eski maçlarını izleyen Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor yönetimine eksik bölgeler için bir rapor sundu. Verilen rapor doğrultusunda Konyaspor transfer çalışmalarına başladı. Yeşil beyazlılar bayram öncesi iki oyuncuya imza attırmıştı.

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE YAPILACAK

Konyaspor transfer çalışmalarında gaza basmaya başladı. Bayram öncesi iki oyuncuya imza attıran ve sonrasında beklemeye çekilen yeşil beyazlılar, bugün itibari ile çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Eksik olan mevkiler için araştırmalar yapan Atiker Konyaspor, bir orta saha ve bir santrafor oyuncusu daha transfer edecek. Sol bek mevkiinde Barry Douglas’ın başka ayrılması durumunda buraya da bir futbolcu alacak olan yeşil beyazlılar, en kısa süre içinde bu oyuncuları takıma kazandırmayı planlıyor.

İLK TRANSFERKLER MEHDİ VE TRAORE

Konyaspor bayram öncesinde ilk imzaları Mehdi Bourabia ve Abdou Razack Traore’ye attırmıştı. Yeşil beyazlılar, Mehdi ile 3, Traore ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Levski Sofya’da transfer edilen Mehdi imza töreninin ardından yaptığı açıklamalarda, “Gelmeden önce gerek televizyonda, gerekse sosyal medyada taraftarlarımızı gördüm. Çok etkilendim. Müthiş bir atmosfer altında sahaya çıkacağımız için mutluyum” ifadelerini kullanmıştı. Traore ise bir yıl aranın ardından yeniden Atiker Konyaspor forması giymenin heyecanını yaşayacak.

YUSUF ERDOĞAN BEKLEMEDE

Konyaspor’un orta sahaya transfer etmek istediği oyunculardan bir tanesi de Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan. Bu futbolcu için girişimlerde bulunan yeşil beyazlı temsilcimiz, oyuncunun kararını bekliyor. Yusuf Erdoğan için Mustafa Reşit Akçay’ın özel olarak ilgilendiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması ile iyi bir yıl geçiren Erdoğan, Avrupa Ligi veya Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımda forma giymek istiyor. Oyuncu kararını önümüzdeki günlerde verecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim