Dünya da bir çok savaşlar olmaktadır. Bu savaşların bir çok sebebi vardır kimisi toprak savaşı kimisi yer altı zenginlikleri  örnekler  sıralayabiliriz. Şimdi ben de sizlere bu nedenlerden birini açıklamak istiyorum. Bunları okurken çoğu kişi hak verecektir, yazmış olduğum bu satırlarda istediğiniz yorumları çıkarabilirsiniz. Bilindiği üzere insan ırkından daha tehlikeli daha kötü ve bir o kadar da iyi bir canlı yoktur. İnsan ırkı daha önceleri doğadan beslenir ve tabiat ana ne verirse onunla yetinirler daha doğrusu insan doğanın şartlarına bağlıydı onlara müdahale etme gibi bir güçleri ellerinde yoktu. İnsanoğlu teknolojiyi geliştirerek doğayı yeryüzünü sömürmeye başladı ve bu sömürgeler için de çalışacak insan nüfusu gerekir. Hızlı bir nüfus artışından sonrasında önüne geçilemez bir hal aldı. İşte savaşların bir diğer sebebi ise nüfus oranını azaltmaktır. Bunu salgın hastalıklar yoluyla da sağlıyorlar. Ama ne tuhaf değil mi ? Gücü şimdi elinde tutan devletler  güçlü olmak için dünyayı sömürdüler şimdi de dünya büyük bir tehlike altında, gereken her şeyi yapmaya hazırız diyor.  Bu benim bütün bu olaylara bakış açım. Hayata her zaman başka şekillerle de bakmaya çalışın bu düşüncelerime  katılıp katılmamak tamamen siz değerli okuyucularıma kalmış bir şey,  dünyanın  durumu git gide kötüye gidiyor nüfus sorunları yüzünden dünyadaki devletlerde bu sorunu hem kendi lehine çeviriyor hem de sevmedikleri  biz Müslümanları haritadan silme çabası içerisine  giriyorlar. Düşünün insanları yok edelim ama kimleri büyük güçler arasında Hristiyanlar , Yahudiler gibi güçlü devletler  var  bu bir gerçektir. Müslümanları hiçbir devlet sevmez bu tarih boyunca devam etmektedir.  Biz insanlar bile sevmediğimiz insanların arkasından kuyularını kazarız. Devletler mi kendi menfaatleri için sevmedikleri ırkı harcamazlar!

Bugün Suriye, Filistin,Türkmenistan, Afrika ülkeleri…  gibi hep bizim Türk soydaşlarımızın hep bizim din kardeşlerimizin olduğu yerler  savaş içerisinde, bütün bunlar tesadüf değildir. Bu savaşlar sayesinde devletler hem ticaretlerini (silah satışları)sağlıyor hem fazla olan nüfusu azaltıyor hem topraklarını genişletmek için kendi ırkından bir tane bile kayıp vermiyor  ve sevmediği biz Müslümanların kendi kendini yok etmesini  masalarında oturarak aman yapmayın aman öldürmeyin diyerek  bunu keyifli bir biçimde izliyorlar. Bir taş ile kaç kuş vuruyorlar.  İlerleyen zamanlarda bu da geçecek eee o zaman…

İşte o zaman tek çare salgın hastalıklar üretecekler  panzehirinin sadece kendilerinde olduğu virüsler üretip dünya atmosferine salacaklar! Bu söylediklerimin çoğu aslında siz okuyucularıma tanıdık geliyordur.

İzlemiş olduğunuz bilim kurgu filmlerinden olabilir mi? İnsanlar nüfusu azaltmak için bir ilaç geliştiriyor ve bir aksilik oluyor tüm dünya bir anda zombiye dönüşüyor. Aslında demek istediğim ilerleyen zamanlar bu olasılıkları yaşamamamız için çocuk yapmayın demiyorum ama yetiştireceğimiz nesli daha kültürlü  daha  bilgili ve doğayla daha barışık olmamız gerektiğini öğretmemiz gerektiğidir.