Ülkemiz üzerindeki karanlık bulutları tam dağıtıyoruz derken, yeniden karanlık bulutlar sarıyor etrafımızı...

Tam aydınlanıyoruz, rahat bir nefes alacağız diyoruz; ne zaman dediysek ertesi sabaha kalmadan yeni bir hain kütlesiyle karşı karşıya kalıyoruz.

Vatan hainlerinin yapmış olduğu darbe girişiminin 11'inci günündeyiz... 

Aradan geçen 11 günde darbe girişiminin ayrıntıları yavaş yavaş dökülmeye başladı. Ayrıntılar geldikçe, görevden uzaklaştırmalar, ilişik kesmeler, memur hayatını sonlandırmalar da başladı. 

Farklı kurum ve kuruluşlardan, kamu dairelerinden, asker ve polis teşkilatlarından çok sayıda şahıs bir şekilde zanlı şu anda...

Büyük bir bölümünün bu vatan hainleri ile işbirliği yapıp, ülkeyi içten içten kemirdikleri aşikar. Birçok özel şirketin de bu yapılanmaya dışarıdan destek verdiğini iyi biliyoruz. 

Sıra onlara da gelecektir inşallah...

Bu süreçte, biraz biraz üstlerine gidildikçe ortaya çıkan ayrıntılar bizi geçmişe götürüyor. 

Geçmiş dediğim de öyle çok uzaklar değil hani...

Rahmetli Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın vefatından kısa bir süre öncesi...

Hatırlar mısınız? Ya da izlemiş, takip etmiş miydiniz?

Erbakan Hoca, katıldığı bir televizyon kanalında dünyaya çengel atmış olan siyonizmin, başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyada oynadığı para oyunundan söz ediyor. 

Hocayı bilen bilir. Her şeyi kanıtlı, ispatlı anlatmayı severdi rahmetli...

Bu program esnasında siyonizmin 1 dolarlık oyununu anlatıyor. 1 doların üzerindeki Yahudi mührüne dikkat çekiyor. Mühür bir piramitten ibaret. Piramit ise dünyanın nasıl sevk ve idare edildiğini simgeliyor. 

Yahudilere göre 13 rakamı mukaddes. Bu piramit de 13 kattan oluşuyor. Bu sembol dünyayı idare eden teşkilatın simgesi. Teşkilat, 3 bölümden oluşuyor. Birincisi aleni kuruluşlar. Bunlar sorduğunuzda hayır kuruluşuyuz, burs veririz, yardım ederiz, orman yaparız diyorlar. 

Bunlar sizi bir program yapıp davet ediyorlar. Yemek yediriyorlar. Konuşmalar yapıyorlar. Sonraki hafta da seni konuşturacağız diyorlar.

Ne kadar iyi insanlarmış, hem yardım yapıyorlar, hem de beni daha zengin etmek için elimden tutuyorlar. Ortama sokuyorlar, hem para hem de itibar kazandırıyorlar diyorsunuz. 

Siz konuşma yaparken onlar sizi baştan aşağı süzüyorlar. Siyonizme hizmet etme kapasitenizi ölçüyorlar. 

Baktılar işlerine yarıyorsunuz, hemen sizi sisteme dahil ediyorlar. 

Bir üst kademesinde ise masonlar bulunuyor. Aşağıya emir ve direktifleri bunlar veriyor.

En tepede bulunan ve 300'ler diye tabir edilen kesim ise ortalıkta hiç görünmüyor. Dünyanın en zengin 300 siyonisti bu en üst tabakada yerini alıyor. 

1 dolar meselesinden başlayıp da şimdiye kadar anlattıklarım, kafanızda Türkiye'deki benzer bir uygulamanın şemasını oluşturdu mu?

FETÖ'nün vatan haini örgütü içerisinde yer alan ve asker kıyafeti giymiş olan kalleşlerin cebinden çıkan 1 dolarlar şimdi biraz daha fazla anlam kazandı mı?

Rahmetli Erbakan Hoca'nın anlattığı ve haksız çıktığı bir tek konu görmedim. Bazen oturup düşünüyorum da keşke Erbakan Hocam bu konuda haklı olmasaymış diyorum. 

Bir dönem 'Hoca da bunadı artık' diyenler geliyor aklıma. 

Onların karşısına geçip pis pis gülesim geliyor aslında ya neyse...

Bu vesileyle Erbakan Hocamızı da bir kez daha rahmetle yad etmiş olduk.