Geçtiğimiz hafta  Katolik dünyasının  merkezi Vatikan'da Papa Francesco ve etrafında toplanan 27  AB ülkesinin liderleri ve AB kurumlarının temsilcilerinin katılması...Masonlar-Siyonizm ve Hristiyan ittifakının kurduğu Avrupa Birliği...  Papanın etrafındaki haçlı zihniyetininaçıkçaTürkiye'ye ve tüm dünyaya göz dağı vermek istemeleri! Türkiye ile Avrupa birliği arasında 1963'te Ankara Antlaşması ile başlayanortaklık anlaşması , 1999 Helsinki Zirvesi ile onaylanan tam üyelik başvurumuz ve bir türlü sonu  gelmeyen müzakere süreci!

54 yılda  o kadar çok şey değişti ki; NATO , CENTO (BAĞDAT PAKTI) dahil ne derlerse'' tamam''  diyen ''hasta adam ''  diye anılan, IMF kapılarında borç dilenen, verilen borç karşılığında bize ülkemizi nasıl yönetileceği yönünde ayar verilen bir TÜRKİYE değil;

IMF ' e borç verebilecek düzeyde, ülkemize sığınan Suriye vatandaşları için 3 milyar Euro vereceğiz diyerek söz veren ,ancak sadece bu miktarın 652 milyon Euro'sunu verebilen bir Avrupa Birliği'ne rağmen tamamen kendi öz kaynaklarıyla bu mülteci kardeşlerimizin tüm barınma ve ihtiyaçlarını karşılayabilen ,''Dünyanın 5'ten büyük''  olduğunu her fırsatta haykıran, haksızlıklar  karşısında ''ONE MINUTE'' diye  sesini yükselten bir ''YENİ TÜRKİYE '' var.

''Vatikan yönetimi Papa ve 9 kardinalden oluşur. Bunlardan 7 tanesini tüm dünya bilir. İkisi gizlidir ve sadece Papa bilir. Rahmetli Aytunç Altındal ''Gül ve Haç kardeşliği'' adlı kitabında ; ”Fethullah Gülen iki gizli kardinalden  biridir''  diyordu. Kitapta;  Siyonizm ile Hristiyan dünyasının nasıl ittifak ettiğini anlatıyordu. Korkmadan ve yılmadan ömrünü bu terör örgütünü deşifre etmeye adadı.FETÖ/PYD terör örgütü başı Fethullah Gülen tarafından Ergenekon davasının 1 numaralı sanığı ilan edileceğini anlayınca soluğu Avrupa'da almıştı. Lakin orada da peşini bırakmadılar. Vefatından bir ay önce sapasağlam raporu olmasına rağmen Fransa'da  da Kasım 2013 yılında kanser mikrobu enjekte edip öldürdüler. FETÖ/PYD soruşturmasında itirafçılardan biri bu hususu açıkça kabul etti. 

''Ey inananlar! Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğunu doğruya iletmez.''(Maide 51) diyor bize Rabbimiz !

Bizim kulluk vazifemiz , ilk insan babamız Adem (aleyhisselam) 'la başlar ve ''Hak-Batıl'' kisvesi altında kıyamete kadar devam eder. Kabil, Nemrut , Firavun batılı seçerek kaybedenlerden ,Habil,İbrahim (aleyhisselam) ,Musa(aleyhisselam) kazananlardan  oldu. Cennet boş yere yaratılmadı .Cehennem de lüzumsuz değil. Aldığımız her nefesin ,attığımız her adımın hesabını vereceğimizden hiç şüphemiz yok .Tabi kimlerle birlikte olduğumuzun da...''İsin yanında duran is ,misin yanında duran mis kokar '' diye bir tabir vardır Anadolu'da.

''Kişi sevdiğiyle beraberdir'' buyuran bir peygamberin ümmetiyiz. Tüm yaşamımızda bunlarıMüslüman bir toplum olarak kendimize şiar edinmeliyiz. Tabi kendini Müslüman olarak kabul etmeyenler müstesna...

Her attığımız adımın hassasiyetini kavramalı ve biz insanlar olarak ''eşrefi mahlukat''(yaratılmışların en şereflisi) olduğumuzun farkında olmalıyız. Amellerimiz,bizi melekten üstün veya şeytandan daha aşağı  yapar. İnancımız ve tarihimizden aldığımız güçle harikulade bir milletin fertleri olarak liderlik bizim genlerimizde var. Tüm tarihimiz boyunca mazlumlara umut olmuş, sessizlerin sesi ,kimsesizlerin kimsesi olmuşuz .Öyleyse bu  necip millet en iyi yönetim biçimini hakediyor sanırım.

Önümüzde oylamaya sunulacak olan 18 maddelik bir anayasa değişikliği var. Bir kaç haftadır  ne getirip ne götürdüğünü anlatmaya çalıştım .Bu bağlamda yaşamımız boyunca varacağımız menzile giden yolda pusulamızı ve kılavuzumuzu doğru seçmemiz gerektiği kanaatindeyim.

Bu güne kadar içeriği ne olursa olsun tüm seçimlerde halkı'' bu iş parti meselesi değil '' gibi birtakım saçma sapan sözlerle uyutmaya çalıştılar. Açık ve net bir şekilde söylüyorum ki; ''her daim olduğu gibi bu günde bu bir parti meselesi değil, hak ve batılın savaşının ta kendisidir. Arife tarif, ne hacet ? 

Bir taraftan da'' birileri halkı kutuplaştırıyor '' gibi  söylemlerle bilinçaltımıza ince ince işleyip yön vermeye çalışanlar var ki; şahsım adına naçizane şunu söylemek  istiyorum. ''Gelin Hak yolunda kutuplaşalım''. Haçlı zihniyetine , PKK-PYD  ve  FETÖ/PYD gibi  eli kanlı terör örgütlerine karşı Hep Birlikte TÜRKİYE olalım. 

Haftaya ve her hafta salı günü buluşmak dileğiyle ...