TURÇEV-DER Başkanı Erol Yayla memleketimiz Yunak’ta öğrencilerimizin ihtiyacını gidermek için elimizden geleni yaptıklarını belirterek, “Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut ve Yunak Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’dan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize Sponsorumuz ASACAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Acar’ın desteği ile mont, Bot, Kazak ve çeşitli giyecek eşyalarından oluşan yardımında bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Zaman zaman Yunak’ta okullarda bu tür yardımlarımız devam edecektir” dedi.

Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut yaptığı konuşmada TURÇEV-DER’e öğrencilere yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ederek, ‘’Hursunlu mahallemizdeki Ortaokul ve İlkokulundaki öğrencilerimizin yüzünü güldürdüğünüz için başta TURÇEV-DER Başkanı Erol Yayla, yönetimine ve sponsor olan Orhan Acar Beye çok teşekkür ederim. Bundan sonra Yunakta yapılacak yardımlarda birlikte hareket edersek daha anlamlı olacaktır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim’’ diye konuştu.

ASACAR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Acar, “Bana böyle bir mutluluğu yaşamama vesile olan TURÇEV-DER Başkanı Erol yayla ve yönetimine teşekkür ederim. İnşallah böyle yardımları sık, sık yaparak Kışın minin çocuklarımızın üşümesine müsaade etmeyeceğiz.’’

Hursunlu Ortaokulu Müdiresi Sevinç Şen, ‘’Böyle Kış günüde öğrencilerimizi sevindiren TURÇEV-DER Başkanı Erol Yayla’ya ve Yönetimine, Orhan Acar’a, Sayın kaymakamımız Mehmet Erdem Akbulut’ a ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan’a çok teşekkür ederim.”

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim