Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 27 yılın verdiği tecrübe ile bu yıl da yine mazlumların yanında olacak; kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için “İyilikte Payın Olsun” sloganıyla dünyanın 90 ülke ve bölgesine yola çıkmasının yanında Konya’da da kurban faaliyetlerine her yıl olduğu gibi bu yılda devam edecek.
MERKEZ VE İLÇELERDE EKİPLER HAZIR
Çeyrek asrı aşan bir süredir Kurban organizasyonu gerçekleştiren Konya İHH yurtdışı kurban çalışmalarının yanı sıra, Konya’da da kurban bayramı süresince ekipler halinde çalışmalarını yürüterek ihtiyaç sahiplerine kurbanın bereketini ulaştıracak.
Konya merkez ilçelerindeki ekiplerin koordinasyon toplantısı Konya İHH Başkanı Op. Dr. Hasan Hüseyin Uysal’ın başkanlığında dernek binasında gerçekleştirildi. Uysal, “Kurban bayramındaki çalışmalarımızı Konya’da sizlerin gayretleri ile gerçekleştireceğiz inşallah. Bir elimiz dünyanın öbür ucunda iken bir elimizde yanı başımızda olmalıdır. Konya İHH olarak Kurban çalışmalarımız sadece yurtdışına yönelik değildir. Konya’daki çalışmalarımızı her sene olduğu gibi bu senede gönüllülerimiz ile gerçekleştireceğiz inşallah. Buradaki ekipler sadece merkez ilçelerimizde görev yapacak ekiplerimiz, ilçe teşkilatlarımızın kurdukları ekiplerde bulundukları ilçelerde bayram süresi içinde çalışmalarını gerçekleştirecekler inşallah” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim