Konya yepyeni bir koleje kavuşuyor.  Bu kolej, tamamen yerli ve milli sermayeyle inşaa edilip, gelecek eğitim- öğretim yılında öğrencileriyle kavuşmayı bekliyor. Mis Koleji gerek fiziki özellikleri, gerekse eğitim sistemi ile şimdiden adından söz ettiriyor. 2018-1019 Eğitim Öğretim Yılı’nda eğitim hayatına başlayacak olan Mis Koleji, alışılagelmiş eğitim yöntemlerinin dışına çıkarak yenilikçi ve cesur adımlar atmaktan korkmayan, geçmişine bağlı, geleceğe emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmeyi amaçlıyor. 

Mis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan, Mis Koleji’yle ilgili olarak, “Bizim en büyük özelliğimiz milli kültürümüzü yüreğinde gururla hissedecek, milli şuurla beslenmiş bireyler yetiştiren bir okulu eğitim hayatına kazandırmak olacak” dedi. 

Mis Kolej’inde sıra dışı öğretim yöntemlerle unutulmaz ve iz bırakacak dersler işleneceğini vurgulayan Özkan, “Okulumuzda, öğrencilerimizi hayata uyarlanmış bilimle ve teknikle tanıştıracağız. Sınırların kaldırıldığı bu dünyada en az bir yabancı dili konuşabilir ve ikinci bir yabancı dil ile de desteklenmiş, dünyayı tanıyan öğrenciler yetiştireceğiz. Her öğrencinin istediği bir enstrümanı çaldığı, istediği spor dalında uzmanlaştığı, her çocuğun özel kabul edildiği,  mutlu özgüvenli nesiller yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Özkan şöyle konuştu, “MİS Koleji mezunu bir öğrenci,  bunun ayrıcalığını, ait olduğu topluma aktaracak, ülküsü uğrunda yılmadan ilerleyecek, bayrağını yüceltecek, çalışkan, ahlaklı ve erdemli olmaktan yılmayacak, vatan sevgisinin işini en iyi yapmaktan geçtiğini bilerek akademik sıçramasını en üst seviyeye taşımış olacak.”

HER TÜRLÜ İMKAN

Mis Koleji’nin 28 derslikli bir okulla eğitim hayatına başlayacağına dikkat çeken Özkan, “ Akıllı tahtalarla donatılmış sınıflarımız, bilişim sınıflarımız, laboratuvarlarımız, spor salonumuz, çok amaçlı salonumuz, ağaçlarla donatılmış 3bin metrekarelik oyun alanımız, gıda mühendislerinin denetiminde Konya’nın en değerli aşçılarını barındıran yemekhanemiz, görsel ve işitsel donanımlı sınıflarımız, kütüphanemizle bu güzel şehre hizmet vereceğiz.Eğitim sektörüne giriş amacımız, dünya tarihinde asırlardır şanlı yürüyüşünü sürdüren ve bundan sonra da sürdürecek olan, hiçbir millete nasip olmamış şanlı mazisi ile yüce milletimize layık, yenilikçi ve cesur adımlar atmaktan korkmayan nesiller yetiştirmek, bunu yaparken alışagelmiş eğitim yöntemlerinin dışına çıkmak. MİS Grup olarak kazanılan güveni eğitim sektörüne taşıyarak bu şehrin hakettiği hizmeti eğitimde de vereceğimize inanıyoruz. Eğitim sektöründe de marka olmak için uzun vadeli planlar yaparak gelişimimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

MİLLİ ve YEREL SERMAYE

Özkan, sözlerini şöyle tamamladı, “Okulumuzun arsası ve binası tamamen milli ve yerel sermaye olup, Mis Grup’ un kendi imkanları ile inşa edilmiş, inşaatın başından itibaren çocuklarımızın rahat bir eğitim ve sıcak bir ortama kavuşabilmesi için mimari açıdan özel olarak dizayn edilmiş, her ayrıntı düşünülmüştür. Yenilikçi, gelişime ve öğrenmeye açık olmak, rekabet edebilme iradesini gösterebilmek, küresel dünyadaki yarıştabiz de demek için çok daha büyük kampüsler, donanımlı özel eğitim kurumları ve seçkin eğitim kadroları ile MİS GRUP güvencesiyle çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız.”

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim