Konya’nın tanınmış ailelerinden Biberci Şirketler Grubu, çifte düğün heyecanını bir arada yaşadı. Fatma-Mehmet Biberci’nin torunları, Fatmanur-Ramazan Biberci’nin oğulları İbrahim Esad sünnet olarak erkekliğe ilk adımını atarken, Sevim-Lütfi Şirikçi ailesinin kızları Sevde ile Nimet-Bülent Biberci çiftinin oğulları Mehmet bir ömür boyu sürecek mutluluklarına ‘evet’ diyerek dünya evine girdi. Çiftsan Botanik Bahçesi’nde düzenlenen düğüne iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Biberci Ailesi’nin akraba ve dostları katıldı. Biberci ailesinin büyükleri, evlatlarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleriyle yakından ilgilendi. Renkli görüntülerin oluştuğu düğün töreninde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken, yemek sonrası davetliler uzun süre sohbet etme imkânı buldu.

Evlatlarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Biberci Ailesi, “Bugün 2 ayrı mutluluğu bir arada yaşıyoruz. İbrahim Esad sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Mehmet ise kıymetli eşi Sevde ile dünya evine girdi. Her iki evladımıza da bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk dileriz. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” sözleriyle yaşadıkları duyguları anlattı. 

Konya Yenigün Gazetesi olarak, İbrahim Esad’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar; Sevde ve Mehmet çiftçine kurdukları yuvada bir ömür boyu mutlu olmalarını diler; Biberci ve Şirikçi ailelerini de tebrik ederiz. 

EMİNE ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim