7 Haziran seçimleri 1 Kasım seçimleri derken 2015 yılı sonunda 1 Kasım da yapılan Milletvekili seçimlerinde AK Parti diğer partileri geride bırakarak 316 milletvekili alarak iktidarı tek basına kurmayı garantiledi.

Burada MHP şundan dolayı kaybetti. CHP şu yoları bir türlü öğrenemedi o yüzden her secimde aynı oyu alıyor. Bir türlü oylarını artıramıyor. AK Partide şu sebeplerden dolayı kazandı diye eleştiri yapmayacağım.

Artık Atı alan Üsküdar'ı geçti.

Eğer dört secimde de AK Parti zaferle kapattı ise Muhalefet partileri oturup inadı bırakıp kendilerine iyice bakması lazım.

Artık şu şöyleydi bu böyleydi diye konuşmanın bir mantığı yok.

Beni ilgilendiren KADINHANI İLÇEMİZ 

1 Kasım seçimlerinde de Kadınhanı ilçesi Türkiye'de AK Partiye her zaman olduğu gibi bu secimde de en yüksek oyu veren iki ilçen biri.

Ama ne kerametse ya bu ilçe devamlı bize yüksek oy veriyor diye ilçeye hiç bir yatırım yapılmıyor hep garantimi görülüyor anlamıyorum ya da ilçe yönetimi veya Belediye hükümetten bir şeyler istemiyor!  

Simdi diyecekler ki her tarafı sokakları taş döşedik.

Pazar yeri yaptık 

TOKİ evleri yaptık 

Hepsi bu mu?

1 Kasım seçimlerinden önce ilçe yönetimi ile Konya AK Parti il başkanı Kahvenin önünde oturuyorlarken Konya il başkanı Musa Arat abi gelsene diye davet etti bir cay içtik. Kadınhanı ilçe yönetimi ile AK Parti il Başkanı Musa Arat'ı Konya il başkanı olmadan çok seneler önce tanırım iyi bir insandır. 

Abi yazılarını okuyorum devamlı, Kadınhanı için sen önemlisin Kadınhanı'nın sesi sensin ama ben il başkanı olalı Kadınhanı ilçesi bana iyi bir Proje getirmedi Kadınhanı için bir şeyler yapalı. 

O zaman inandım devamlı şunu yapacağız bunu yaptık, her şey hazır, yarın kazılar başlayacak demesine. Demek ki AK Parti il başkanı doğruyu söylüyormuş.

Demek ki ne Konya'ya nede Ankara'ya bir proje gitmemiş.

Yine söylüyorum, Kadınhanı ilçesi Konya ilçeleri içerisinde en geri kalmış, gelişmeyi emekleyerek yapan bir ilçe. Belediye başkanı ve İlçe Başkanına buradan sesleniyorum bu makamlar gelip geçici, kimsenin babasının malı değil, biri gidecek biri gelecek ama geride bırakılacak eserler çok önemli.

Konya AK PARTİ il başkanı Memleketimizin çocuğu, Başbakan Konyalı daha ne duruyorsunuz şu ilçeyi bir ihya edin ki tarihin altın sayfalarına geçin.

Bun ilçenin çok şeye ihtiyacı var. 

Çarşının içinin ikinci bir caddeye ihtiyacı var 

Sosyal tesisleri içinde yüzme havuzlu bir düğün salonuna ihtiyaç var 

Kadınhanı'nda Hayvancılık aldı başını gidiyor, büyük baş hayvancılığa yönelik büyük çiftliklerin projelerini hazırlayın.

Kadınhanı ilçesinin günlük süt üretimi 100 tonu bulduğu söyleniyor süt ürünleri üzerine bir işletme kurdurun. 

Yem fabrikaları artık Kadınhanı ilçesine kurulmalı  

Ilgın Şeker Fabrikasının pancar üretiminin yüzde 60'sını Kadınhanı toprakları sağlıyor. Niye bu kaymağı ılgın yiyor ki?

Doğal gaz diyorsunuz doğal gaz paralarını banka geri dağıtıyor 

Her mahalleye Recep Yaşar parkı gibi parklar yapılmalı 

Bir Fen Lisesi 

Faik İçil Meslek Yüksekokulunun ya kapasitesini yükseltin ya da ilçeye bir fakülte açmanın yollarını arayın. 

Kadınhanı Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesinin tam teşekküllü hastane olarak hizmet vermesi sağlanmalı. Ilgın Devlet Hastanesinde ne bölümü isterseniz var, Kadınhanı'nın Ilgından ne eksiği var? 

Bu ihtiyaçlar daha da artırılabilir siyasetçiler ilçenin ihtiyaçlarını bizden daha iyi biliyorlar 

Şunu da burudan söylemek istiyorum, Kadınhanı stadyumu ve futbol sahası güzel olmuş onun içinde teşekkür ederim.

Artık fırsatlar dünyasında yaşıyoruz, bu ilçe büyümeli, gelişmeli. Gelişen Dünyaya ayak uydurmalı, koskoca Anadolu'nun ortasın da bir köyüz.