Günümüz Türkiyesin’de Altına yatırım yapan Mutlaka Kazanmıştır. Altın Yatırımcısının güvenini boşa çıkarmamış, güvenilir bir Liman olduğunu ispatlamıştır. Altın hem kullanılır hem de ihtiyaç anında yanınızda olur.

Türk insanı ataerkil bir yapıdadır. Aile büyükleri mutlaka Altına yatırım yaptığı için sonraki nesilde Altının değerini, kıymetini bilmektedir. Son on yılı baz aldığımızda Altının pahalı olmadığı meydana çıkıyor. On yıl önce altın alan bir kimse bu gün itibari ile çok kazançlı çıkmıştır.

Hatta 2019 yılında Altın alan bir vatandaş bu gün altınlarını bozdursa dahi kar elde etmiştir.

Altın çok Farklı bir maden olduğu için ne zaman alınırsa alınsın yatırımcısına mutlaka kazandıracaktır. Demek ki Altın Pahalı Değildir.

Altın bazen inişli çıkışlı grafik çizebiliyor, Altın yatırımında sakin olmak gereklidir, panik yapılmamalı, fiyat düşüyor diye elindeki altınları hemen elden çıkarmamalı, gelişmeler takip edilmeli zaten uzun vadeli bir yatırım aracı olduğu için mutlaka kazandıracaktır.

Bu gün altın fiyatı yüksek gibi gözükse de önümüzdeki süreçte, bu günkü fiyatlar düşük  kalacak gibi gözüküyor.

15 yıl önce 1 kilogram Altın 10.000,00$ iken bu gün itibari ile 50.000,00$ olmuştur. Demek ki bu gün dolar bazında altın dört kat artmıştır.

Günümüzde internet sitelerinde altın satılmaktadır, çok dikkatli olmak gerekir , Kesinlikle internet sitelerinden altın alınmamalıdır.

Özellikle belirtmem gerekirse altın alınmalı ama bildiğimiz, tanıdığımız, güvendiğimiz Kuyumcudan alınmalı.

         Genç kızlarımızın yanında altın bir kat daha değerlidir. Bir düğün yapacak kimse önce altın der, hem yatırım amaçlı hem de takı olarak kullanıldığından kızlarımızın vazgeçilmez unsurudur.

         Selam ve dua ile.